«Όλα καλά, όλα ανθηρά» τα βλέπει ο Γιάννης Λάτσιος στον Ant1 και… στην πρωινή ζώνη του Alpha.

Τον πετύχαμε και τον ρωτήσαμε για όλες και για όλους και μας απάντησε!

Τι πιστεύει για το «Top Chef» με παρουσιάστρια την Νάντια Μπουλέ που παίζει απέναντι από την εκπομπή του… έτερου της ήμισυ Γρηγόρη Αρναούτογλου ; «Είναι μια πάρα πολύ καλή εκπομπή. Πάει πάρα πολύ καλά για τα νούμερα που θέλαμε, αλλά μην βγάζετε ακόμα συμπεράσματα. Είναι νωρίς…», είπε και πρόσθεσε για την «ανεβασμένη» τηλεθέαση του Γρηγόρη «Μπράβο στον Γρηγόρη»!

��σο για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που βρίσκεται -με ελάχιστες εξαιρέσεις- στην τρίτη θέση στα ποσοστά τηλεθέασης (στο σύνολο) δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι και απέφυγε διακριτικά την ερώτηση λέγοντας «Βλέπω τα προγράμματα. Δεν είναι μόνο η τηλεθέαση που παίζει ρόλο».

Πάντως, ούτε για την εκπομπή «10 – 1 μαζί» του Ant1, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, θέλησε να σχολιάσει και αρκέστηκε να παραδεχτεί: «Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε με όλους τους τρόπους»…

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το «Νext Top Model» δεν αλλάζει ώρα και μέρα προβολής, εξηγώντας «επιμένουμε να είμαστε σωστοί στον προγραμματισμό μας».

Κάτι παρόμοιο άλλωστε έγραψε στο twitterτης, με λιγότερο ευγενικά λόγια η Βίκυ Καγιά. «Απαντώ σε όλ��υς αυτούς που με έχουν ζαλίσει. Είναι τιμή μας να παίζουμε απέναντι από το Νησί. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε άξιοι ανταγωνισμού». Ανταγωνισμού ναι, νίκης όμως;