Τις απόψεις τους για την πορεία και την εξέλιξη της διακαναλικής συνέντευξης του πρωθυπουργού εξέφρασαν οι επτά δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στη διαδικασία.


Η Όλγα Τρέμη (MEGA) που πήρε πρώτη το λόγο δήλωσε : «πολύ ευχαριστημένη από τη χθεσινή συνέντευξη, καθώς το κλίμα πριν και μετά, ήταν ιδιαίτερα φιλικό». Στο αντίθετο μήκος κύματος η Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), που όπως είπε: «δεν είμαι ευχαριστημένη από τη συνέντευξη ως δημοσιογράφος. Κράτησε πάρα πολύ και ο πρωθυπουργός δεν απάντησε σε πολλά ερωτήματα».


Από την άλλη,ο Αιμίλιος Λιάτσος (STAR) χαρακτήρισε τη συζήτηση «καλή, σε χαλαρούς και ήπιους τόνους», συμπληρώνοντας ότι ήταν ένας «πολιτισμένος διάλογος δυο ωρών. Τόσοι οι απαντήσεις όσο και οι ερωτήσεις κρίνονται».


Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος ( ALTER), δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός έκανε αυτό που περιμέναμε» αλλά «Δεν ήταν καθόλου σαφής τι θα κάνει μετά τις εκλογές». Το ίδιο και ο Αντώνης Σρόϊτερ (ALPHA) που τόνισε ότι: «δεν ήταν μια ξεκάθαρη συνέντευξη με τον πρωθυπουργό και δεν ήταν αυτό που ο πολίτης θέλει ν΄ακούσει».


Τέλος, η Σία Κοσιώνη (SKAI) είπε πως: «Δεν νιώθω ότι πήραμε συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα και σκληρά ερωτήματα που θέσαμε», ενώ ο Προκόπης Δούκας (NET)δήλωσε ότι: «πήραμε κάποιες απαντήσεις, θα μπορούσαμε να πάρουμε και περισσότερες».