Παρά το ότι τις πρώτες ημέρες κέρδισαν την «μάχη» της ενημέρωσης, δεν εφησυχάζουν. Δηλώνουν ότι θα τα δώσουν όλα. Το μόνο στο οποίο δεν απάντησε το δίδυμο των Λιάγκα-Σκορδά στο περιοδικό TV Ζάπινγκ ήταν τι συμβαίνει τελικά με την εγκυμοσύνη της Φαίης. Σε αυτό… «σφίγγα» και οι δύο!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά που είναι ζευγάρι στην ζωή, πήραν την απόφαση να αναλάβουν τα ηνία της πρωινής ζώνης του Mega, αν και αρχικά είχαν αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση. Όμως, δεν βγήκαν χαμένοι. Πώς νιώθουν όμως που πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε δηλώσει στο ΒΗΜΑ ότι θέλει να κάνει και πάλι πρωινό; Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά.

«Είπε συγκεκριμένα πως θέλει να κάνει το πρωινό του Mega; Δε νομίζω. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Γρηγόρης και αν θέλει να ξανακάνει πρωινό, μπορεί να ξανακάνει. Επειδή τον ξέρω καλά, δεν θεωρώ πως αυτό είχε κάποια σχέση με εμάς. Κι εγώ θέλω κάποια στιγμή να ξαναπαρουσιάσω δελτίο ειδήσεων. Τι σημαίνει αυτό, πως θέλω να πάρω την θέση κάποιου συγκεκριμένα;»

Αυτό κι αν ήταν είδηση! Οτι ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να ξαναπαρουσιάσει δελτίο, μας το έκρυβε...εντέχνως τόσο καιρό...

Η Φαίη Σκορδά απάντησε με ειλικρίνεια σε ερώτηση σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη. «Εγώ πάντα θέλω να μαθαίνω όσα την αφορούν. Δεν μπαίνω σε συγκρίσεις. Δεν με αφορούν οι ταμπελίτσες που μπορεί να μπαίνουν σε κάποιους δίπλα στο όνομά τους. Εγώ έκανα πρωινό όταν ξεκίνησα, μετά έκανα μεσημεριανό και τώρα πάλι πρωινό. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου φέρει η επόμενη μέρα και δεν πρέπει να μένεις κολλημένος σε τίποτα».

Οσο για το εάν είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Η Φαίη Σκορδά απαντά: «Δεν πρόκειται να σου πω με λόγια, έχουμε αποφασίσει να κάνουμε αυτό και δεν θα κάνουμε το άλλο. Σημασία έχουν οι πράξεις και το τι έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Σίγουρα πρέπει να μοιράζεσαι την χαρά σου με τον κόσμο, αλλά πάντα χρειάζεται και μέτρο…»

«Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν για μας. Θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους», ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.