Ασαφές παραμένει το ποιος κέρδισε την κόντρα στα πρωινά της Παρασκευής, αφού τα πρώτα στοιχεία της AGBδείχνουν ότι υπήρξαν πολλές διακυμάνσεις στα ενημερωτικά προγράμματα.

Η εκπομπή του Γ. Παπαδάκη σημείωσε περίπου 19% έχοντας ανοδική πορεία από ώρα σε ώρα και ανώτατο σημείο το 20,3%. Στα ίδια πάνω – κάτω ποσοστά κινήθηκε και ο Γ. Αυτιάς που έπεσε βέβαια στο 14,7% την τελευταία ώρα της εκπομπής του, αλλά στο ξεκίνημα τα ξημερώματα έπιασε 27,9%. Αλλά κάπου κοντά στο 19% κινήθηκαν και οι Γ. Οικονομέας και Δ. Καμπουράκης, που ξεκίνησαν με 17,3% για να πέσουν στη συνέχεια στο 15,7% και να εκτοξευθούν την τελευταία τους ώρα στο 20,6%.

Αρκετά καλά πήγε η Ελεονώρα Μελέτη, που σημείωσε μέσο όρο κοντά στο 16,7% στο σύνολο και σταθερά διατήρησε την πρώτη θέση στα νεανικά κοινά. Την ίδια ώρα ο Σπ. Λάμπρου σημείωνε 7%. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρωινά της ΝΕΤ και του Σκάι κινήθηκαν επίσης σε μονοψήφια νούμερα, περίπου 9% και 7% αντίστοιχα, αν και την πρώτη τους ώρα ξεκίνησαν ως συνήθως δυναμικά, λόγω έλλειψης λοιπού ανταγωνισμού.