Τι συμβαίνει στην tv την τελευταία εβδομάδα και δεν έχουν τέλος τα ξεσπάσματα των παρουσιαστών προς τους τηλεκριτικούς;

Μετά την Ρούλα, που ωρυόταν μέσω ραδιοφώνου: «οι τηλεκριτικοί λέτε παπαριές» παραλήρημα έπαθε και ο Γιώργος Παπαδάκης!

Τι ήταν αυτό πρωί – πρωί; Εν εξάλλω καταστάση ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε ένα «χώσιμο» στην Διαμαντάκου άνευ προηγουμένου.

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο των Νέων, που είχε τίτλο «Όλα τα λεφτά για όλα τα κιλά», ο Γιώργος Παπαδάκης θυμήθηκε το μότο της εκπομπής του «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα», που είχε κοτσάρει για αρκετό καιρό στο πάνω μέρος της οθόνης.

Μαζί με την ατάκα θυμήθηκε και την Πόπη Διαμαντάκου, που τον είχε σχολιάσει στο άρθρο της στην εφημερίδα και άρχισε:

«Α, κ. Διαμαντάκου θέλω να σας πω κάτι. Θα σας δείξω έναν τίτλο από «Το Βήμα». Μια εφημερίδα που διαβάζω και εκτιμώ και ξέρετε τι έλεγε «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα». Γράψτε μια κριτική και για αυτό κ. Διαμαντάκου, που είναι στο όμιλο που δουλεύετε. Αλλά εκεί φοβόσαστε ε; Γιατί επειδή είναι στον όμιλο… Γράψτε αν σας κοττάει», είπε ωρυόμενος και συνέχισε

«Με είχατε καταξεφτιλίσει, καιρός να σας ξεφτιλίσω και εγώ. Γιατί φοβηθήκατε την απόλυση;ε; Ή βλέπετε μόνο τηλεόραση και δεν διαβάζεται εφημερίδες .Το «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» ήταν πρωτοσέλιδο του Βήματος στις 30 Ιανουαρίου το 2010. Γράψτε το αν έχετε τα κότσια»!!!

Και μετά δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε! «Το ίδιο λέει και η εφημερίδα σας. Αφιερωμένο σε σας το πρωτοσέλιδο», συμπληρώνει απευθυνόμενος στην κ. Διαμαντάκου ο κ. Παπαδάκης κουνώντας υστερικά την εφημερίδα. Βέβαια, το άρθρο των Νέων απευθυνόταν σε χρήματα που φάγανε οι αγρότες και όχι οι πολιτικοί, στους οποίο��ς αναφερόταν ο κ. Παπαδάκης, αλλά αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο παραλήρημα…

«Μόνο με την Ρούλα και με τον Παπαδάκη ξέρετε να τα βάζετε. Δεν κάνετε κριτική, αλλά βγάζετε τα προσωπικά σας απωθημένα», παρατήρησε μετά για να καταλήξει να της δίνει συμβουλές του τύπου: Μην κοιτάτε το μόνιτορ κάθε φορά που πάτε σε εκπομπή. Μόνο η εικόνα σας σας ενδιαφέρει και αυτό δεν είναι καλό. «Σας το λέω γιατί σας αγαπάω», εξήγησε με απόλυτη ειρωνεία!!!

Μετά από ένα δίλεπτο ξέσπασμα, όπου κανένας από όσους ήταν στο στούντιο δεν τόλμησε να σταματήσει, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε συγνώμη για τον «προσωπικό τόνο» και πέρασε στην επικαιρότητα.