Μια χαρά που έκαναν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά που εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Πρωινό mou», δεν περιγράφεται!

Ούτε να τον… προαναγγείλουν δεν μπορούσαν! «Πες εσύ Φαίη», λέει ο Λιάγκας. «Όχι εσύ», λέει η Φαίη, μέχρι που αποφάσισαν να τον αφήσουν να παρουσιαστεί μόνος του!!!

Τους την έφερε όμως ο Γρηγόρης και εμφανίστηκε με ένα μωρό στην αγκαλιά, συγκεκριμένα στην μπλούζα (σε στάμπα).

«Έχω εδώ και το παιδί μου. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να είσαι πατέρας σε αυτή την ηλικία και να δουλεύεις;», ��έει στην αρχή και μετά το αλλάζει «Ξέρετε ποιανού είναι αυτό το μωρό;».

«Σκιάχτηκαν» οι άλλοι δύο, ότι θα αρχίσει να σχολιάζει την συνέντευξη της Φαίης περί εγκυμοσύνης κ.λ.π. Και έτσι πέταξε η Φαίη «Το μωρό είναι της μπλούζας»!!!

«Μπράβο Φαίη», της λέει ο Αρναούτογλου σαν να εννοεί «τέτοια «έξυπνη» ατάκα μόνο εσύ θα μπορούσες να την πεις»!

Πάντως οι τρεις τους δεν σταμάτησαν να ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις του τύπου «τι καλά που τα πάτε στο πρωινό εσείς», «πόσο καλός ήσουν Γρηγόρη όταν έκανες εσύ πρωινή εκπομπή» και άλλα παρόμοια, ενώ η φάσα της εκπομπής έγραφε «Ο Γρηγόρης «επιστρέφει» στο Πρωινό mou». Για να δημιουργήσουμε και λίγη ίντριγκα...

Τόσο καλή ήταν η Φαίη μαζί του, που απόρησε ο Γρηγόρης. «Φαίη τι έχεις πάθει; Τι επίθεση αγάπης είναι αυτή;», ρωτάει όλο απορία ο Γρηγόρης.

«Για να την πω στον Γιώργο», λέει αστειευόμενη η παρουσιάστρια και συμπληρώνει ο Λιάγκας «Για την Φαίη είσαι το ευαγγέλιο της εκπομπής. Ο Γρηγόρης σε αυτή την περίπτωση θα έκανε αυτό ή εκείνο. Όλο έτσι λέει».

Ο Γρηγόρης αποκάλυψε ότι η Φαίη δεν τον συμπαθούσε καθόλου στο παρελθόν, ενώ έδωσε συμβουλή στον Γ. Λιάγκα να απολαύσει όσο μπορεί την εμπειρία αυτή, γιατί είναι μοναδική.

Και βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, ο λόγος που εμφανίστηκε ο Γρηγόρης στο ζευγάρι ήταν η παρουσίαση - διαφήμιση του νέου τηλεπαιχνιδιού του, όποτε εύλογα αναρωτιόμαστε πώς το πήραν αυτό οι Λιάγκας - Σκορδά; Ήθελαν και οι ίδιοι να τον καλέσουν ή το επέβαλε η διεύθυνηση του καναλιού, όπως κάνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις;

Η αλήθεια είναι ότι η συν��ντηση τους ήταν απολαυστική. Δείτε την!

Πρώτη ανάρτηση: 15/ 10/ 2010 15:04