Τα «πήρε» ο Γιώργος Παπαδάκης με τα… περί διαφθοράς και ξέσπασε πρωί – πρωί στην εκπομπή του, κάνοντας κατά μέτωπο επίθεση όχι στους διεφθαρμένους πολιτικούς, αλλάς στους διεφθαρμένους… δημοσιογράφους!!!

Ο κ. Παπαδάκης, σε ιδιαίτερα υψηλούς για την ώρα (7:40 το πρωί) τόνους, μίλησε για συναδέλφους του, που είναι στα pay roll των κομμάτων και για αυτό δεν απαξιώνουν την πολιτική, ενώ με αφορμή ένα μήνυμα τηλε��εατή προκάλεσε όποιον έχει ράμματα για την γούνα του να τα βγάλει στην φόρα.

«Προκαλώ τον οποιονδήποτε κερατά να μου πει, ότι έχω πάει, έστω και μια φορά σε γραφείο πολιτικού», είπε, ενώ αναφέρθηκε σε κάποιους… άλλους δημοσιογράφους, που πάνε ταξίδια με τους πολιτικούς και για καφέ.

«Νομιμοποιούμαι να καλέσω κάποιον στο πάνελ και να κάνω κριτική, όταν είμαι μαζί του στο Da Capo και τα πίνουμε και αποφασίζουμε τι θα τον ρωτήσω, ε;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Ακούει κανείς;».

Σε ποιον αναφέρεται δεν ξέρουμε, αλλά παρόλο που ζήτησε διαφάνεια ο κ. Παπαδάκης, δεν αποκάλυψε ονόματα, προκειμένου να ξέρουμε εμείς τι γίνεται στην tv…

Δείτε το ξέσπασμα του παρουσιαστή στο βίντεο που ακολουθεί…