Ελάχιστα σήριαλ και πολλά ριάλιτι είναι το αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στο χώρο της τηλεόρασης και πολλοί ηθοποιοί μιλούν πια για τη μείωση των αποδοχών τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επάγγελμά τους.

Κάποιοι, φέτος, στάθηκαν.... τυχεροί, καθώς ανήκουν στο καστ της πολύαναμενόμενης σειράς "Το νησί", ανάμεσά τους και ο Γιάννης Στανκόγλου, ο οποίος δεν κρύβει τη χαρά του που δουλεύει φέτος και μάλιστα «σε μια πολύ καλή παραγωγή, σε μια παραγωγή που, ίσως, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη στο παρελθόν’.

Από κοντά και ο Αιμίλιος Χειλάκης ο ο��οίος αποκαλύπτει ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δεν πληρώθηκαν για τη συμμετοχή τους σε ένα σίριαλ.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος , μιλώντας στο Down Town, παραδέχτηκε ότι και το δικό του κασέ, έχει υποστεί... πλήγμα...

«Μειώνω κι εγώ την αμοιβή μου, μέχρι εκεί που με παίρνει. Δεν είμαι χαζός, καταλαβαίνω, πώς έχουν τα πράγματα», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Η Κάτια Δανδουλάκη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Λοιπόν".... ομολόγησε, πώς για το ρόλο της Κάτιας στη "Ζωή της άλλης" , δέχτηκε και εκείνη μείωση των αποδοχών της και μάλιστα, χωρίς... γκρίνιες.

«Είναι δυνατόν εγώ να αποτελούσα την εξαίρεση στον κανόνα; Είναι δυνατόν, ενώ επικρατεί μια τέτοια κατάσταση, να ζητάς να ανέβουν οι αποδ��χές σου; Ζούμε σε μια εποχή που ένας ηθοποιός δεν έχει μόνο έναν, αλλά εκατό λόγους, για να θελήσει να διευκολύνει μια παραγωγή να επιζήσει».

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πάντως, ή πολύ τολμηρός είναι ή δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται γύρω του, αφού μιλώντας στο "People" είπε για την αποχώρησή του από τα "Μυστικά της Εδέμ": «Ήταν μια απόφαση που την πήραμε από κοινού με την παραγωγή. Ήταν σίγουρα μια επιτακτική απόφαση. Καμιά φορά η επιτυχία είναι σαν τον ήλιο. Αν καθίσεις πολύ ώρα από κάτω καίγεσαι άσχημα».