Χείμαρρος ήταν ο Σάκης Ρουβάς στην πρεμιέρα της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου μιλώντας για όλα και φωτίζοντας περιόδους της ζωής του. H AGB έδειξε ικανοποιητικά νούμερα, με 17,3% στο σύνολο και 18,2% στα νεανικά κοινά.

Ο Σάκης λοιπόν μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα και εκμυστηρεύτηκε ότι εκτός από γυμναστική έκανε και μπαλέτο.

«Ήμουν ένα αγοράκι ανάμεσα σε καμιά 30αριά κοριτσάκια», είπε ο Σάκης για να του θυμίσει ο Κωστόπουλος ότι «και τώρα έτσι είναι». Και συνέχισε: «Στην αρχή μου άρεσε, αλλά μόλις μου έβαλαν το καλσόν...».

Τελικά όμως δεν ήταν μόνο το καλσόν που ενόχλησε τον Σάκη, αφού όπως είπε το σ��μαντικότερο ήταν πώς "όταν ήθελα να πω καμία μαλακ… δεν είχα με ποιον να την πω».

Ράβε ο ένας ξήλωνε ο άλλος μάθαμε ότι έφαγαν και πόρτα στο Los Angeles, όταν βγήκαν στα καλά καθούμενα να πάνε σε ένα μπαρ που υποτίθεται ότι ο Ρουβάς είχε κάτι φίλους.

Για την περιβόητη φούστα ο Σάκης είπε ότι ο Valentino την εμπνεύστηκε βλέποντας τον να φοράει ένα παρεό πάνω στο σκάφος, ενώ σε ότι αφορά τα κίνητρα που οδήγησαν τον Σάκη να γίνει σχεδιαστής ρούχων μάθαμε ότι δεν είναι άλλα από το ότι δεν έχει ρούχα, αφού τα σκίζει όλα σε κάθε εμφάνισή του.

Από τα θέματα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η περίοδος Ψινάκη, για τον οποίο ο Σάκης Ρουβάς είπε ότι «ήταν πάντα το γκάζι στις παρέες».

Τώρα για όσους νομίζεται ότι ο Σάκης, που χιλιάδες γυναίκες τρέχουν από πίσω του, δεν έκλαψε ποτέ για γυναίκα, γελιέστε. Ο Σάκης λοιπόν, αποκάλυψε πως στα 15 του ήταν πολύ καψούρης, εκεί στο νησί, με μια κοπέλα και έριξε πολύ κλάμα γιατί, όπως είπε «δεν καθόταν το πράγμα».

Αποκάλυψε επίσης ότι η Κάτια δεν είναι από τις γυναίκες που πιέζουν για γάμο, αφού όπως είπε «έχει βάλει πολλές φορές νυφικό», ενώ για την κόρη μάθαμε ότι ανέλαβε να την σηκώνει ψηλά και να την πετάει στην πισίνα.

Στην ντρίπλα του Κωστόπουλου να του χαρίσει μία ραπτομηχανή, που έστειλε από το Βόλο για τον Σάκη η 89χρονη Ρουβίτσα μάνα του, ο Σάκης όχι απλά δεν κώλωσε, αλλά του έδειξε και ένα διπλό γαζί. Ε και φυσικά, λίγη ώρα αργότερα του αφιέρωσε και το τραγούδι «Τρία παιδιά Βολιώτικα μας πήραν τη Τζενούλα …», κάνοντας την Μπαλατσινού, που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό να λυθεί στα γέλια.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής καλεσμένη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, την οποία ο Κωστόπουλος υποδέχθηκε με βίντεο, στο οποίο φαινόταν η ίδια να μιλάει, για την ακρίβεια να …παραμιλάει για τον Σάκη.

«Το κακό δεν είναι ότι τον αγαπώ», είπε η Ελεονώρα για τον Σάκη Ρουβά. «Το κακό είναι ότι είναι γεροντοέρωτας», και αμέσως μπήκε ο Κωστόπουλος στον πειρασμό να τη ρωτήσει πόσο είναι.

Η Ελεονώρα όμως του απάντησε με ποιηματάκια, όπως «32 τα ‘χω κλεισμένα και γάμο και παιδί δεν έκανα κανένα».

Στην εκπομπή που είχε την πρεμιέρα της μετείχε ζωντανά και το συγκρότημα «48 ώρες» από το X- Factor, ενώ όπως είπε ο ίδιος ο Κωστόπουλος, έλειπε μόνο μια ηλεκτρική κουζίνα για να συμπληρωθεί η εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης.

Πρώτη ανάρτηση: 08-10-2010 00:39