Από το «φίλη μου αγαπημένη» στο «τα θέλει ο κ***ς σου Ελενίτσα», που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο «Τσαντίρι»- με αφορμή τα φιλιά της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο- … υπάρχει μια απόσταση όπως και να το κάνεις.

Όπως «απόσταση» υπάρχει και στην σχέση Λάκη Λαζόπουλου και Ελένης Μενεγάκη τον τελευταίο χρόνο!

«Δεν μαζεύεται κι αυτή η Ελένη... δεν έχει σπίτι να πας; Πήγαινε μέσα. Μα κυρία μου αυτή κάνει λες και την έβγαλαν από το κλουβί με την στέρηση», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης στην πρόσφατη εκπομπή του αναφερόμενος στις φωτογραφίες με τα φιλιά Ελένης - Ματέο στη μέση του δρόμου.

Πάνε -ανεπιστρεπτί- εδώ και πολύ καιρό αυτά που ξέραμε: «ο φίλος μου ο Λάκης», «η φίλη μου η Ελένη». Το μόνο κοινό που έχουν από τον Ιανουάριο του 2010 οι δυο τους είναι η κοινή επαγγελματική στέγη, κάτω από την οποία μάλλον δεν ανταλλάσουν ούτε «καλημέρα»!

Τίποτα δεν θυμίζει πλέον το περσινό καλοκαίρι, που οι δυο τους απολάμβαναν τα μπάνια στην Μύκονο και τις βόλτες με το σκάφος του Λάκη. Τίποτα δεν θυμίζει την χαριτωμένη σάτιρα που έκανε ο Λάκης για τις «γκάφες» της Ελένης στον «Καφέ». Η σάτιρα του παρουσιαστή έχει μετατραπεί πλέον σε επίθεση, ενώ τις δηλώσεις περί αγάπης και φιλίας διαδέχθηκε η σιωπή (και από τις δύο πλευρές).

Εν τω μεταξύ, η Ελένη Μενεγάκη, που μέχρι τώρα «τραβούσε» τους παπαράτσι, δίνοντας μια ώθηση στα νούμερα της εκπομπής, πλέον καταλαβαίνει ότι όσο απομακρύνεται από την εικόνα της «καλής μητέρας και νοικοκυρούλας», που παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια (και το παίζει teenager ανταλλάσοντας καυτά φιλιά) τόσο πέφτουν τα νούμερα της εκπομπής της, οπότε μάλλον θα την δούμε να αλλάζει στάση. Εκτός πια και αν δεν την ενδιαφέρει καθόλου…