Την Δευτέρα κάνουν πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο πρωινό του Megaκαι το τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε! Η Φαίη όλο νάζι και χαρά, ενώ ο Γιώργος είναι το... πρώτο όνομα, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι οι κυρίες προηγούνται.

Το ζεύγος είναι αγκαλιά σε λευκό φόντο και μια γυναικεία φωνή λέει: «Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά τον Οκτώβριο στο πρωινό του Mega».

Κάπου εκεί το ζευγάρι κάνει ότι τσαντίζεται και η Φαίη με το μοβ της φόρεμα πλησιάζει την κάμερα και λέει «τι λέτε παιδιά; Όπα! Ποιό πρωινό; Πρωινό mou είναι», ενώ ο Γ��ώργος -με τζινάκι μοβ μπλουζάκι και σακάκι- διορθώνει τον... Οκτώβριο και λέει «την Δευτέρα ξεκινάμε».

Όλο νάζι και χαρά το τρέιλερ του ζευγαριού!

Πάντως, τι κι αν ο Γιώργος Λιάγκας δήλωνε προχθές πως «οι κυρίες προηγούνται»; Ο ίδιος είναι το πρώτο όνομα στην εκπομπή, με τις φήμες να λένε πως πρώτη καλεσμένη θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου.

Άγνωστο παραμένει αν η μουσικός - κριτής - παρουσιάστρια - μητέρα και σύζυγος βουλευτού θα συνοδεύεται από τον «μπουμπούκο» της (είναι και υποψήφιος Περιφερειάρχης βλέπετε) για να πιάσουμε και το infoκαι το -tainment!