Η ανακοίνωση του Mega για το λάθος που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο money drop, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτριες που συμμετείχαν, να ξαναπαίξουν στο παιχνίδι την άλλη εβδομάδα, αναφέρει:

Kατά τη χθεσινή ζωντανή μετάδοση της ψυχαγωγικής εκπομπής Money Drop, ένας λανθασμένος τεχνικός χειρισμός οδ��γησε στη μη ορθή γραφή της λέξης «συνωμοσία», λέξη που αποτελούσε εναλλακτική απάντηση σε ερώτηση σχετική με τη γραμματική.

Αν και η συγκεκριμένη μη ορθή γραφή της λέξης δεν επηρέασε την επιλογή των διαγωνιζομένων και τελικά δεν είχε καμία επίπτωση στη ροή του παιχνιδιού, η εταιρεία παραγωγής έχει προβλέψει για την διαχείριση πιθανού λάθους την αντικατάσταση της ερώτησης αυτής με μία άλλη – καθώς παρόμοια περίπτωση έχει προκύψει και κατά τη ζωντανή μετάδοση του προγράμματος στη Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι, στην επόμενη ζωντανή μετάδοση του Money Drop οι διαγωνιζόμενες παίχτριες Βάσω και Βίκυ Γαλατά θα βρεθούν ξανά ζωντανά στο studio γιανα συνεχίσουν την προσπάθειά τους ακριβώς από το σημείο που είχε προηγηθεί της εν λόγω ερώτησης.

Παρά το ότι η ανακοίνωση μιλά για μία λάθος γραμμένη λέξη, σας υπενθυμίζουμε ότι η ερώτηση ήταν ποια από τις παρακάτω λέξεις είναι γραμμένη λάθος. Οι λέξεις που ακολουθούσαν, όπως γράφτηκαν στο video wall του παιχνιδιού, ήταν - εκτός από το «συνομωσία» - «αληλλεγγύη», «παρεμπιπτόντως» και «εισιτήριο». Πράγμα που σημαίνει ότι στην ερώτηση υπήρχαν δύο λάθος απαντήσεις (και το αληλλεγγύη ήταν γραμμένο λάθος, αφού γράφεται αλληλεγγύη).

Οι παίκτριες που έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλέον τα λεφτά και να φύγουν με 300.000 ευρώ, μετά από δύο και όχι μία συμμετοχές στο παιχνίδι είναι η Βάσω και η Βίκυ Γαλατά. Οπως είπαν, επί της ουσίας, έχουν και οι δύο το ίδιο όνομα, αφού και οι δύο έχουν βαφτιστεί με το όνομα Βασιλική. Η μία είναι 27 ετών φιλόλογος ��αι η δεύτερη 23 χρονών και κοινωνική λειτουργός. Είναι... ξαδέλφες και πολύ καλές φίλες. Και εάν πάρουν τα λεφτά και οι δύο, θα φαίνεται σαν να τα πήρε... μία!