Για πρώτη φορά – ίσως σε όλη την πορεία της στην πρωινή ζώνη όλα αυτά τα χρόνια – η Ελένη Μενεγάκη άφησε να φανεί η δυσαρέσκειά της για τα νούμερα τηλεθέασης.

Προλογίζοντας το θέμα με το οποίο θα συζητούσε σήμερα με την Αση Μπήλιου, η Ελένη αναφέρθηκε στα μηνύματα που είχαν στείλει οι τηλεθεατές για τα ζώδια την προηούμενη μέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά στην Άση Μπήλιου: «Αση, φαντάζομαι ότι αυτοί που στέλνουν τα μηνύματα το βλέπουν κιόλας το θέμα. Δηλαδή εάν χτες μας έστειλαν μήνυμα 12.500 άνθρωποι για το θέμα, αναρωτιέμαι: Αυτοί που μας ��τέλνουν μήνυμα, το βλέπουνε το θέμα; ‘Η ξεχνιούνται μετά και δεν βλέπουν την εκπομπή; Τι να πώ πλέον…», είπε με ύφος δήθεν απορίας και έκπληξης που ένιωσε.

Μας είπε δηλαδή ότι ενδεχομένως οι 12.500 θεατές που έστειλαν μήνυμα για τα ζώδια, δεν προσμετρήθηκαν στον συνολικό αριθμό των τηλεθεατών που παρακολούθησαν την εκπομπή την Πέμπτη (25/11). Βέβαια, της Ελένης της διέφυγε ότι σύμφωνα με την Agb, την χθεσινή της εκπομπή, η οποία σημείωσε μέσο όρο 14.1%, παρακολούθησαν 185.226 τηλεθεατές. Μέσα λοιπόν στους 185.000 ανθρώπους που την είδαν, μπορούν κάλλιστα να προσμετρηθούν μόλις…12.500.

Είδατε που όλα αλλάζουν τελικά; Μέχρι σήμερα που η Ελένη ήταν πρώτη, δεν ήξερε ούτε νεανικά κοινά, ούτε πόσα μηνύματα έστειλαν οι τηλεθεατές, ούτε τίποτα. Φέτος, η Ελέ��η τα θυμήθηκε όλα. Οπου να’ναι θα αρχίσουν μεγάλες γκρίνιες…