Η γέφυρα στο Illinois καταρρέει με ελεγχόμενη έκρηξη. Το θέαμα εντυπωσιάζει. Τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης περιμένουν με ανυπομονησία να μεταδώσουν την εικόνα.

Λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έκρηξη, μία από τις πλέον δημοφιλείς εκπομπές τοπικού καναλιού έχει συνδεθεί με το σημείο, για να μεταδώσει την κατάρρευση. Η κατάρρευση όμως αργεί και ο σκηνοθέτης αποφασίζει να πάει στον καιρό. Στα πέντε δευτερόλεπτα που ��ρατά ο πρόλογος του μετεωρολόγου, γίνεται η κατάρρευση. Το εντυπωσιακό πλάνο «χάνεται» και δεν μεταδίδεται ποτέ!

Το ασύλληπτο ήταν η αντίδραση των παρουσιαστών που όχι μόνον δεν έκρυψαν τον θυμό τους που «έχασαν» το πλάνο, αλλά τα πήραν κανονικά στο κρανίο και άρχισαν να χτυπιούνται πάνω στο τραπέζι του πλατό. «Μας κάνετε πλάκα έτσι; Δεν είναι δυνατόν να μας συμβαίνει αυτό;», είπαν. Και να ήταν μόνον αυτό…

Η παρουσιάστρια άρχισε τον εξάψαλμο στον σκηνοθέτη, ενώ λίγο αργότερα, τόσο η ίδια, όσο και ο συμπαρουσιαστής της έφαγαν ακόμη και τα χαρτιά τους, από τον εκνευρισμό τους που έχασαν το πλάνο!

Καλά βρε παιδιά πώς κάνετε έτσι; Ελάτε μια βόλτα κι από την Ελλάδα… Εχουν να σας διηγηθούν τέτοια περιστατικά που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας και στα αυτιά σας. Συμβαίνει και στις καλύτερες τηλεοπτικές οικογένειες…