«Επτά» τα θανάσιμα αμαρτήματα, «Επτά» οι σοφοί της Αρχαίας Ελλάδος, «Επτά» τα θαύματα του (αρχαίου) κόσμου, «Επτά» και… η ολοκαίνουργια εκπομπή του «Star» σε παρουσίαση της Μαρίας Σταματέρη που έρχεται να εκπομπή «ταράξει» τα ήρεμα νερά της σόουμπιζ!

Η Μαρία Σταματέρη μετά από μικρή απουσία επιστρέφει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 18:50 με μια ολοκαίνουργια και -κυρίως- διαφορετική από τις άλλες εκπομπή που θα κερδίσει τις καρδιές και τα… τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών!

Τίτλος της εκπομπής; «Επτά» και… καθόλου τυχαίος καθώς πρόκειται για μια πολυθεματική εκπομπή, που θα προβάλλει κάθε εβδομάδα τα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα, με αποκλειστικά ρεπορτάζ για να μαθαίνετε πρώτοι και με εγκυρότητα τα νέα της σόου μπιζ!

Οι εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, όμως, δεν θα σταματούν εκεί καθώς σε κάθε εκπομπή θα προβάλλεται και μια συνέντευξη με ένα από τα πρόσωπα της καλλιτεχνικής και γενικά της σόου μπιζ επικαιρότητας.

Η Μαρία Σταματέρη με το μοναδικό προσωπικό της στιλ παρουσιάζει όλα αυτά που θέλει να μάθει ο τηλεθεατής για αγαπημένα πρόσωπα από τον κόσμο της τηλεόρασης, του θεάτρου, του τραγουδιού και γενικά της show biz και να περάσει μια ώρα χωρίς σκέψεις και προβληματισμούς.

Το «Επτά» φιλοδοξεί -και σίγουρα βάζει τις βάσεις- να γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Κυριακής!

Επιμέλεια: Μαρία Σταματέρη
Αρχισυντάκτης: Άρης Λιαπάτης
Σκηνοθεσία: Σάκης Σιάρκος
Υπεύθυνη καλεσμένων: Φίλια Ανδριοπούλου
Συντακτική ομάδα: Ιωάννα Βάσσου, Νάνσυ Νάσκου
Διεύθυνση παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου
Οργάνωση παραγωγής: Μιχάλης Φλωριώτης