Με... Άση Μπήλιου ξεκίνησε σήμερα ο «Καφές» της Ελένης Μενεγάκη, καθώς η παρουσιάστρια ήταν απούσα! Πού ήταν η Ελένη ο ε ο; Και πού ήταν το πάνελ ο ε ο; Πρώτη φορά στα χρονικά, η εκπομπή άρχισε με τα ζώδια και μετά πέρασε στην... μαγειρική!

Το ρολόι έδειξε 10:00, το σήμα αρχής «έπεσε» και εκεί που περιμέναμε να δούμε την Ελένη βλέπουμε φαρδιά πλατιά στον καναπέ την Άση Μπήλιου να μας καλημερίζει!

«Καλημέρα σας! Γειά σας! Φτάσαμε επιτέλους στη μέρα που περιμέναμε», ήταν τα πρώτα λόγια της αστρολόγου που μας τρόμαξαν λιγουλάκι. Τι περιμέναμε; Να πάρει την θέση της Ελένης η Άση; Jamais!!!

Η καρδιά μ��ς πήγε στην θέση της όταν η αστρολόγος διευκρίνισε πως σήμερα οι πλανήτες μπαίνουν στην ορθή τους πορεία και θα αρχίσει η ελπίδα και η αισιοδοξία, ενώ εξήγησε ότι θα αναλύσει πώς μας επηρεάζει η πανσέληνος που γίνεται το Σαββατοκύριακο.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε η Ελένη, με λευκό κοντομάνικο, που μας είπε μια λιτή καλημέρα και έδωσε ξανά τον λόγο στην Άση. «Είπαμε σήμερα να κάνουμε ανατροπή στο πρόγραμμα αλλά κάναμε ανατροπή γενικότερα. Δεν ακούσαμε τα καμπανάκια του σχολείου, ξεκινάμε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. Μάλλον άργησαν να σηκωθούν τα παιδιά, οπότε άργησε και στο πλατό η μαμά.

Οι αλλαγές δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ούτε μετά τα ζώδια είδαμε το πάνελ. Η Ελένη πέρασε στην μαγειρική, ξεχνώντας -προς το παρόν- τις ειδήσεις της ημέρας και την ανάγνωση των περιοδικών παρέα με το πάνελ.

Μάλλον η παρουσιάστρια, που είναι γνωστή για την σχέση της με τα άστρα, σκέφτηκε να προτάξει τα ζώδια για να κάνει δυναμική αρχή στην AGB, αφού αν κοιτάξει κανείς τα τέταρτα ο «Καφές» είναι στα χαμηλότερά του την ώρα που ξεκινά.

Ειδήσεις και gossip οι Καραμεροχαριτάτοι και οι Σκορδαλιάγκες;

Ζώδια, πλανήτες και φαγητό η Ελένη!

Για να δούμε... από σήμερα που οι πλανήτες παύουν να είναι ανάδρομοι, θα πάψουν να είναι κατηφορικά τα νούμερα της Ελένης;