Σε νέες περιπέτειες θα βάλει η ιντριγκαδόρισα Ξένια, την άτυχη Ελπίδα. Αυτή τη φορά, δεν θα της κλέψει τον άντρα, αλλά την θέση της συμπαρουσιάστριας σε εκπομπή μαγειρικής η οποία δικαιωματικά ανήκε στην Ελπίδα.Το σίγουρο είναι πάντως πως θα χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα και πλάγιους τρόπους, όπως μόνο εκείνη ξέρει πολύ καλά να κάνει.


Με αφορμή το νέο της ρόλο ως συμπαρουσιάστριας σε εκπομπή μαγειρικής, η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει ότι μαγειρεύει και στην πραγματική της ζωή με σπεσιαλιτέ της τις μακαρονάδες, ενώ όπως λέει δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει τα ριάλιτι μαγειρικής λόγω έλλειψης χρόνου. Ωστόσο, τα θεωρεί «μόδα που θα περάσει όπως τόσες άλλες».


Όπως όλος ο κόσμος, έχει λατρέψει και εκείνη «Το Νησί», το οποίο θεωρεί «εξαιρετική δουλειά» της οποίας θα ήθελε όπως λέει να αποτελεί μέρος της.


Όσο για τα γυρίσματα της «Ζωής της Άλλης» που ολοκληρώνονται φέτος; η όμορφη ηθοποιός εκμυστηρεύεται: «από τη μια με ικανοποιεί ότι τελειώνουμε γιατί θα ξεκουραστώ, από την άλλη θα στεναχωρηθώ γιατί είναι μια ωραία δουλειά σε πολύ δύσκολους καιρούς. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι».


Στα προσεχή επεισόδια πάντως, η πανούργα « Ξένια» θα φτάσει στα άκρα για να πάρει τη θέση της Ελπίδας, θα δημιουργήσει ερωτι��ό δεσμό με τον παραγωγό της εκπομπής μαγειρικής τον μέγα και τρανό «Φιλίππου», ενώ κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα την κάνουν να δείξει τις ευαίσθητες πλευρές της, φέρνοντας τη μία ανατροπή μετά την άλλη.


Πηγή: TV ZAΠINΓΚ