Έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τον «εκρηκτικό» του χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος τον κατατάσσει στις πρώτες θέσεις της προτίμησής του εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια. Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει τελειώσει πολλές τηλεοπτικές χρονιές, πρώτος σε τηλεθέαση. Θα τα καταφέρει και φέτος; Σίγουρα τον ενδιαφέρει. Εξίσου όμως πολύ τον νοιάζει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι του, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2011.

«Θα ήθελα να συνεχίσω στον Ant1. Και να σου πώ γιατί το λέω αυτό; Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν γίνει φοβερές προτάσεις και ακούγονται για πρώτη φορά αυτά που θα σου πώ. Όταν λέω φοβερές προτάσεις το εννοώ. Προτάσεις για χρήματα τα οποία άκουγα και δεν το πίστευα. Δ��ν κοιμόμασταν με την γυναίκα μου το βράδυ. Γιατί δεν δέχτηκα; Όχι γιατί είμαι ανασφαλής ούτε γιατί αγαπάω τόσο τον Ant1, αλλά γιατί έχω εκτιμήσει ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλεύω ελεύθερα».

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» δεν κατάφερε να αποφύγει την ερώτηση. Από ποια κανάλια του έχουν γίνει προτάσεις; «Από το MEGA υπήρξαν τρεις προτάσεις σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Πολύ σοβαρές και πολύ σημαντικές. Δύο φορές από το STAR, δύο από τον ALPHA και μία φορά από το ALTER. Προτάσεις μου έχουν γίνει και από την ΕΡΤ. Μάλιστα, η τελευταία πρόταση από την δημόσια τηλεόραση ήταν πριν από πέντε χρόνια».

«Εχω ήσυχη την συνείδησή μου», συμπληρώνει ο Γιώργος Παπαδάκης. «Δεν ξεπουλήθηκα ποτέ. Δεν έχω πάρει μία δραχμή από πουθενά. Εκτός από τον εργοδότη μου για την δουλειά που κάνω και η οποία φαίνεται. Θα μου πεις, αυτό δεν είναι και το αυτονόητο; Όχι, δυστυχώς στις μέρες μας δεν είναι».

Σε λεκτικό παιχνίδι σχετικά με τους tv stars, όπου ο δημοσιογράφος του λέει ένα όνομα κι εκείνος απαντά το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό, ο Γιώργος Παπαδάκης απαντά:

Ζέτα Μακρυπούλια: Αχ Ζέτα… είμαι μεγάλος και παντρεμένος.

Καραμέρος-Χαριτάτος: Α, τα δικά μου «εξώγαμα». Παιδιά μου, συνεργάτες μου για χρόνια εννοώ…

Σεμίνα Διγενή: Ένα κομμάτι από τη ζωή μου.

Γιάννης Λάτσιος: Φίλος.

Πηγή: Espresso