Δραματικές θα είναι η εξελίξεις στο σήριαλ του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ».

Ο Χρήστος είναι εξοργισμένος με την Νταίζη και πάει να τη βρει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους. Όταν όμως βρεθεί μαζί της εκείνη θα ξεφύγει από τον έλεγχο .

Η Νταίζη θεωρεί ότι θα την βοηθήσει να βγάλουν από τη μέση τον άντρα της, τον Μπέλλο, αλλά όταν καταλάβει ότι άλλα έχει ο Χρήστος στο μυαλό του, θα μαρμαρώσει. Εκείνος θα της θυμίσει όλα όσα έχει κάνει και θα θελήσει να φύγει. Τότε η Νταίζη θα του βάλει ένα μαχαίρι στα χέρια του και θα τον ικετεύσει να τη σκοτώσει. Όταν ο Χρήστος δεν θα το κάνει θα πέσει πάνω του με μεγάλη δύναμη.

Ο Στέφανος θα συλληφθεί και η Νταί��η δεν θα ομολογήσει ότι το μαχαίρι το κρατούσε ο Χρήστος. Η Αντιγόνη, η μητέρα της, την παρακαλεί να πει την αλήθεια αλλά εκείνη της λέει ότι θα το κάνει μόνο αν της γράψει την περιουσία της. Ο Στέφανος τελικά θα αφεθεί ελεύθερος και η Μελίτα, θα βρεθεί μπροστά όταν ο ίδιος εισπράξει ένα θερμό φιλί από την Εριέττα.

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο Στέλιος Καλαθάς και ο Περικλής Κασσανδρινός , οι οποίοι υποδύονται την Νταίζη, τον Μπέλλο και τον Χρήστο μαρτυρούν στο «tv ζάπινγκ» τι θα μπορούσαν να κάνουν για έναν έρωτα.

Η κυρία του… τηλεοπτικού τριγώνου αποκαλύπτει ότι ταξιδεύει μέχρι και δυο φορές την εβδομάδα στην Κρήτη, παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά της. «Με έχουν μάθει όλοι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και οσονούπω θα με μάθουν και στο Ελ. Βενιζέλος. Αξίζει όμως τον κόπο», λέει.

Για τον Στέλιο Καλαθά, τον τηλεοπτικό Δημήτρη Μπέλλο, ο έρωτας δεν γνωρίζει λογική. «Σε κάνει να ξεπερνάς τις όποιες αναστολές σου». Όσο για κάτι ακραίο που έχει κάνει; «Ενώ ήμουν φαντάρος το έσκασα και έφυγα στο εξωτερικό, χωρίς να σκεφτώ ούτε στιγμή τις όποιες επιπτώσεις».

Ο Περικλής Κασσανδρινός, ο Χρήστος της Εδέμ, έχει κάνει ταξίδια αστραπή στο εξωτερικό για έναν έρωτα. «Για τον τρελό έρωτα, ναι, φτάνεις στα άκρα. Τα μεγάλα πάθη έχουν πάντα μεγάλο κόστος», λέει και παραδέχεται ότι «πάνω σε έντονη φόρτιση και για να μη ρίξω ξύλο, έσπασα το χέρι μου σε μια πόρτα. Την γκρέμισα για την ακρίβεια».