Μπορεί να μην έχουμε καλοκαίρι, ωστόσο, το «Πρωινό Mou» βγήκε σήμερα από το στούντιο για να πάρει τον αέρα του! Φαίη - Γιώργος «μετακόμισαν» σε... μουσείο οίνου και έκαναν εκπομπή με φόντο τους αμπελώνες!

Τι κι αν τα πρωινάδικα παίρνουν τα όρη και τα βουνά μόλις αρχίζει να φτιάχνει ο καιρός και περιοδεύουν ανά την Ελλάδα; Το ζεύγος του Mega είπε να... πρωτοτυπήσει, αν και δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς αφού το κανάλι στήνει στο στούντιό τους το σκηνικό για την βραδιά των εκλογών.

Πάντως, μην φανταστείτε τίποτα νησιά ή βόρεια Ελλάδα, μέχρι την Παιανία πήγαν, να ξεσκάσει και λίγο η Φαίη βρε αδερφέ που λόγω εγκυμοσύνης είναι σπίτι - στούντιο, στούντιο - σπίτι.

«Από το μουσείο οίνου και τους αμπελώνες Μάρκου θα βγάλουμε εκπομπή για 4 - 5 μέρες. Πάρα πολύ ωραία», είπε ο Γιώργος στην αρχή της εκπομπής και έσπευσε να μας... προειδοποιήσει πως θα βγουν έξω να παίξουν, θα κυλιστούν στο γκαζόν και θα ρίξει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην πισίνα.

Μα ποιες 4 - 5 μέρες βρε συ Γιώργο; Τετάρτη σήμερα και το «Πρωινό Μου» προβάλλεται μέχρι και Παρασκευή, άρα 3 μέρες. Εκτός κι αν βγείτε εκτάκτως και για πρωινό Σαββατοκύριακου...

Ο δε Ουγγαρέζος έσπευσε να μιμηθεί τον Σάκη Ρουβά στα... γυαλιά και έβγαλε το ζευγάρι που φορούσε φωνάζοντας «έτοιμοι;;», όπως ο παρουσιαστής του «X Factor».

Η παρέα πάντως είχε «κέφια», με τον Γιώργο Λιάγκα να απαιτεί... συνθήματα για να πει τον καιρό! «Ένα είναι το σωστό, πες μας Λιάγκα τον καιρό», φώναξαν Ουγγαρέζος και Θεοδώρου, χειροκροτώντας τον παρουσιαστή...