«Η μεγάλη αξία είναι ότι είμαι ο πρώτος Ελληνας master chef και όχι τα λεφτά που πήρα», δήλωσε ο νικητής του πρώτου master chef Ακης Πετρετζίκης.

Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το star.gr, ο Ακης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής του mega, ο οποίος κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ με διαφορά μιας μονάδας (64 πήρε ο Άκης έναντι 63 του Μιχάλη). Τα χρήματα, ο Ακης θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει ταξίδια γευσιγνωσίας στην Ισπανία με τον δεύτερο στην τελική κατάταξη Μιχάλη Καλαβρυνό, με τον οποίο μάλιστα έγιναν και πολύ καλοί φίλοι.

Το master chef ολοκληρώθηκε. Το ίδιο και τα όσα είπε και έκανε κατά την διάρκεια του ριάλιτι η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μας αποχαιρέτισε με μία ακόμη χαρακτηριστική ατάκα, έτσι για να έχουμε να την θυμόμαστε. Λίγο πριν ανακ��ινώσει το τελικό αποτέλεσμα, η παρουσιάστρια με το βελούδινο φόρεμα, το χρυσό σκουλαρίκι και το σκούρο νύχι είπε. «Και τώρα είναι η στιγμή να ακούσεις Ακη την κατάληξη αυτού του διαγωνισμού. Θα καταρρεύσω! Ακη, είσαι ο πρώτος Ελληνας master chef».

Καταλάβατε τι συνέβη; Η Ευγενία συγκινήθηκε τόσο πολύ που τελείωσε το ριάλιτι που παραλίγο να καταρρεύσει. Παραλίγο όμως. Γιατί όσο και να προσπάθησε δεν τα κατάφερε να καταρρεύσει, παρόλο που έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπό της, για να φανεί ότι κλαίει, αλλά δεν ήθελε να φύγει και το eyeliner. Και να καταρρεύσεις, και να μείνει το eyeliner δεν γίνεται. Ο,τι και να λέμε, η Ευγενία απλά… δεν υπάρχει…

Πρώτη ανάρτηση: 29/12/2010 00:39