Συγκινημένος αλλά και πολύ ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο καθηγητής του νικητή του master chef, Άκη Πετρετζίκη.

Μιλώντας στο STAR και την Πρωινή Μελέτη ο δάσκαλος σχολής μαγειρικής, Κώστας Ξιντάκης, χαρακτήρισε τον Άκη ντροπαλό, αλλά και τολμηρό παιδί.

Ο άνθρωπος που του έμαθε τα πάντα για τη μαγειρική αποκάλυψε ότι ο Άκης είχε μεγάλο πάθος, ότι δούλευε σκληρά και ότι από την αρχή είχε δείξει ότι έχει κάτι ξεχωριστό.

«Ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Το έψαχνε. Ήταν ανήσυχος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά για τον μαθητή του που ξεχώρισε και τηλεοπτικά.

Πάντως σε ότι αφορά το αν ήταν τακτικός στα μαθήματα, ο δάσκαλος είπε για τον Άκη ότι πήγαινε πάντα διαβασμένος, αλλά μερικές φορές αργούσε.

Και ενώ όλα αυτά αποκαλύπτονται για τον νικητή, ήδη άρχισε η φιλολογία για τον δεύτερο γύρο του master chef, ο οποίος θα είναι χωρίς παρουσιαστή και έτσι όλο το βάρος θα πέφτει στους chef.

Λίγο όμως η επιτυχία του πρώτου, λίγο οι προσδοκίες οι chef έχουν γίνει πλέον πιο σκληροί στις διαπραγματεύσεις, και μιας και περνάει η μπεσαμέλ τους, έχουν περισσότερες απαιτήσεις και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν με τις ίδιες απολαβές.