Είναι ξανθιά παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης και έχουμε παρακολουθήσει καρέ – καρέ τον γάμο και την εγκυμοσύνη της.... Ποια είναι; Η Φαίη Σκορδά, που πήγε το μυαλό σας;

Σήμερα η παρουσιάστρια, που νιώθει πλέον στο πλατό σαν στο σπίτι της, βαφόταν την ώρα της εκπομπής και ταυτόχρονα έδινε πάσα για διαφημίσεις!

Με το που τελειώνει ο Λιάγκας τον καιρό, η κάμερα κάνει κοντινό στην Φαίη. Και τι να δούμε; Ο μακιγιέζ της είχε εισβάλλει στο πλατό και προσπαθούσε να πετύχει την «γωνία» στο μάτι!! Μετά τις διαφημίσεις η Φαίη πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει με τον καλεσμένο της και -τσουπ!- πάλι ο μακιγιέζ μπροστά της!

«Μα βρε Φαίη μου, αφού γυαλίζει η μύτη σου από το πρωί», της λέει ο μακιγιέζ.

«Μα τον βλέπετε τώρα;», λέει μέσα στα νεύρα η εγκυμονούσα. «Με κυνηγάει από το πρωί. Μα εγώ δεν θέλω να βάφομαι. Τι να κάνουμε τώρα;».

Εκείνη την ώρα επενέβη ο Λιάγκας, ο οποίο ακούστηκε να φωνάζει «Αφήστε την ρε παιδιά, αφήστε την»!

Βέβαια, το ότι η παρουσιάστρια βαφόταν μπροστά στις κάμερες δεν αποτελεί και ιδιαίτερη πρωτοτυπία, αφού δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα, που η Ελένη Μενεγάκη, εν εξάλλω καταστάσι, ζητούσε από τον κομμωτή της, να της φτιάξει τα μαλλιά on air. Και εκείνος το έκανε! Λέτε να βγει και η Φαίη… με ατημέλητο μαλλί και να αρχίσει να κάνει κομμώσεις στον «αέρα»;

Πάντως, δεν είναι η μέρα της παρουσιάστριας. Νωρίτερα, έγινε… blackout στο στούντιο! Η ψύχραιμη παρουσιάστρια όμως πήρε αμέσως την πρωτοβουλία και κάλυψε τον τηλεοπτικό χρόνο τραγουδώντας το «Καλή Χρονιά».

Δείτε το μακιγιάζ της Φαίης στην κουζίνα του «Πρωινού mou»…