Ντυμένη στα κόκκινα ωσάν τον Άγιο Βασίλη και με... υστερικό γέλιο παρουσίασε το εορταστικό live του «Big Brother» η Ρούλα Κορομηλά, που δεν κατάφερε να συγκρατηθεί λόγω μιας... φωτογραφίας! Το τι γέλιο έριξε on air η παρουσιάστρια δεν περιγράφεται, ενώ χτυπούσε τα πόδια της στο πλατό και πήγαινε πάνω - κάτω μπας και συνέλθει.

Αφορμή για το γέλιο της Ρούλας στάθηκε το πριν και το μετά της μητέρας ενός από τους παίχτες, καθώς η Ρούλα (όπως και όλοι βέβαια) διαπίστωσε πως αλλιώς ήταν στη φωτογραφία που έδειξαν ��αι αλλιώς στην πραγματικότητα.

«Αχ Παύλο Σταματόπουλε» είπε η παρουσιάστρια και άρχισε να γελάει, συγκρατημένα στην αρχή. «Αχ Ρούλα, εορταστική διάθεση», απάντησε ο συνεργάτης της.

Τότε ακριβώς ήρθε το... τσουνάμι με τα γέλια της παρουσιάστριας που επεσήμανε από μικροφώνου: «εδώ η μαμά του Αλέξη έχει άλλη κόμμωση»!

Δώστου γέλιο η Ρούλα, δώστου να χτυπά τα πόδια στο πλατό και να πηγαίνει πάνω κάτω... Το κοινό χειροκροτούσε άγνωστο γιατί (αυτό του είπαν να κάνει βλέπεις), ενώ η μητέρα του Αλέξη ήταν ολίγον τι σοκαρισμένη από το σχόλιο της παρουσιάστριας. Μα χάθηκε το τακτ αδερφάκι μου;

Ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε η Ρούλα! «Ίσως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που με πιάνουν νευρικά γέλια», είπε όσο πιο... καθαρά μπορούσε, ενώ έδωσε πραγματικό αγώνα για να συνεχίσει την παρουσίαση.

«Κάπου την ξέρω την κυρία και την βλέπω μπροστά μου με άλλη κόμμωση», επανέλαβε η παρουσιάστρια μπας και καταλάβουμε κι εμείς το αστείο και γελάσουμε...

«Kαι μέσα σε όλα αυτά, όταν είπα για τους κουραμπιέδες, με πήρε τηλέφωνο ο γυμναστής και μου λέει κουραμπιέδες τρώμε;», συνέχισε η Ρούλα και προσπαθούσε να σταματήσει να γελάει αλλά... μπαααα!

Πάλι καλά που «μπήκε» ένα βίντεο και η Ρούλα πήγε backstage για να ηρεμήσει, αλλιώς μπορεί ακόμα να γελούσε!