Τα μπογαλάκια του και... σε άλλη παραλία ο Αλέξανδρος Σταύρου, που επικαλέστηκε φόρτο εργασίας για να αποχωρήσει από σίριαλ της κυπριακής τηλεόρασης στο οποίο πρωταγωνιστούσε!

Ο γνωστός ηθοποιός συνεχίζει φέτος στα «Μυστικά της Εδέμ», ενώ είχε κλείσει και στο «Γυμνοί Άγγελοι» στην Κύπρο. Εκτός από τα τηλεοπτικά, έχει και θέατρο ο άνθρωπος, χώρια την σύζυγο Μαριάννα Τουμασάτου που κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους!

Πήρε την μεγάλη απόφαση ο Αλέξανδρος, λοιπόν, και κούνησε το μαντίλι στην Κύπρο όπως είχε κάνει προ μηνών στα «Μυστικά» ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Στο «Γυμνοί Άγγελοι», ο ηθοποιός υποδυόταν έναν επιχειρηματία που ερωτοτροπούσε με την Άννα Μονογιού. Είδαν και έπαθαν οι σεναριογράφοι για... να τον εξαφανίσουν καθώς δεν ήθελαν να τον αντικαταστήσουν με άλλον ηθοποιό και περίμεναν μήπως αλλάξει γνώμη και γυρίσει πίσω!

Δεδομένου ότι τα «Μυστικά» θα τελειώσουν φέτος, ο Αλέξανδρος άφησε ανοικτή την πόρτα της Κύπρου για το μέλλον. Μέχρι τότε, θα έχει γεννήσει και η Μαριάννα, οπότε οι υποχρεώσεις του δεν θα χτυπάνε «κόκκινο».