Η κρίση στην αγορά, φέρνει κρίση στην διαφήμιση… Και η κρίση στην διαφήμιση φέρνει μαχαίρι στους μισθούς ηθοποιών και παρουσιαστών.

Που να φανταζόταν η Δ. Ματσούκα, που τόσα χρόνια καλοπληρωνόταν, ότι μια μέρα θα της έκοβαν απότομα «τον βήχα». Το Mega σκέφτεται να κάνει μείωση μισθού στην «Κούκλα» και δεν είναι η μόνη…

Αν η διαφημιστική αγορά εξακολουθήσει να είναι πεσμένη, το επόμενο βήμα από τις «Κούκλες» μετά τη μείωση της παραγωγής είναι να τις κόψουν τελείως!

Και την «Γενιά των 592 ευρώ» πάντως για τον… ΟΑΕΔ την βλέπουμε, αφού την βγάζει δεν τη�� βγάζει την χρονιά.

Η γνωστή τηλεκριτικός, Τ. Μεσσαροπούλου μιλώντας στο Star εξηγεί ότι «στην «Γενιά» είναι λίγο πολύ περιορισμένο το budget, οι «Κούκλες» έχουν μεγαλύτερο budget λόγω και των προσώπων… Είτε κάνει 30%, είτε 48%, είτε 20% οι διαφημίσεις είναι δεδομένες».

Μια σειρά που θα μπει στο ψυγείο είναι «η Ζωή της Άλλης», η οποία ήταν να τελειώσει νωρίτερα. «Το πιθανότερο είναι για εξοικονόμηση επεισοδίων και λόγω της κρίσης να μειωθούν επεισόδια για να κρατηθεί μέχρι τον Ιούνιο», εξηγεί η τηλεκριτικός.

Κονσέρβα έχει γίνει και μάλιστα με ημερομηνία λήξεως το «Money Drop», το οποίο από live έγινε μαγνητοσκοπημένο και πλέον σκέφτονται σοβαρά να κόψουν 10 επεισόδια!
Και στον Ant1 πάντως οι μειώσεις μισθού δεν έχ��υν τέλος. Αυτή η κριτική επιτροπή του Next Top Model έχει «ρημάξει»… Τρεις φορές μείωση έχουν κάνει στην καημένη την Καγιά.

Μαζέψτε, γιατί χανόμαστε…