Αποκαλύψεις για την εξέλιξη της καθημερινής σειράς του ΜEGA, «Η Ζωή της άλλης», έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στην εφημερίδα, Ελεύθερος Τύπος.

Η «Ξένια» του σήριαλ περιγράφει τη σκηνή όπου βρίσκεται με τον Στέφανο , ο οποίος ήδη έχει επιστρέψει από το Λονδίνο, όπου έμαθε ότι πάσχει από Καρκίνο. «Ξαναβρίσκονται μετά από καιρό μαζί στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου και είναι μια πολύ δυνατή στιγμή με έντονη συγκίνηση, ειδικά για την Ξένια που είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του», λέει η πρωταγωνίστρια.

Στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ η Ξένια θα λιποθυμήσει μπροστά στην Κάτια και στον Τζώρτζη καθώς όπως λέει η Αθηνά Οικονομάκου «έχει προηγηθεί η εντυπωσιακή λιποθυμία της, την οποία έχει η ίδια μεθοδεύσει για να γλιτώσει από τη δοκιμασία στο διαγωνισμό μαγειρικής που συμμετέχει. Γενικώς σε αυτά τα επεισόδια η Ξένια λιποθυμά δυο-τρεις φορές για διαφορετικούς λόγους, το έχει παρατραβήξει».

Όταν συνέλθει από την αληθινή λιποθυμία της βλέπει μπροστά της τον Στέφανο και αρχίζει να ελπίζει ότι θα είναι και πάλι μαζί. «Εκείνη ποτέ δεν τον ξεπέρασε, εκείνος ποτέ δεν την ερωτεύτηκε. Η Ξένια φυσικά δεν το βάζει κάτω και θα προσπαθήσει με δολοπλοκίες να τον ξανακερδίσει», λέει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία παραδέχεται ότι δικαιολογεί την «Ξένια», αλλά δεν την συμπαθεί. «Μερικά πράγματα που γίνονται είναι τόσο ακραία που κι εμείς στο πλατό ξεσπάμε σε γέλια», δηλώνει.

Στη συνέχεια της ιστορίας, η Κάτια θα αρχίζει να θυμάται όλο και περισσότερα και η Ξένια θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Η Βάσω θα είναι εκείνη που θα προσπαθήσει να αποκαλύψει στην Κάτια την αλήθεια.