Ο Γιάννης Σερβετάς των «Ράδιο Αρβύλα» δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, όμως για περιοδικό της αγαπημένης του Θεσσαλονίκης έκανε την εξαίρεση και άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας για όλα.

Το τηλεοπτικό έτερον ήμισυ του Αντώνη Κανάκη ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε ήταν ότι οι εκπομπές «Αμάν – Καθάρματα» και «Ράδιο Αρβύλα» του έδωσαν τη χαρά να κάνει το κέφι του επάγγελμα, αλλά και την ευκαιρία να χτίσει δυνατές φιλίες.

Στην ερώτηση αν περνάνε όντως τόσο καλά μέσα στο στούντιο μαζί με την υπόλοιπη παρέα ο Γιάννης Σερβετάς απαντά με το γνωστό χιούμορ του λέγοντας: «Ώστε φαίνεται και προ�� τα έξω. Τώρα θα πρέπει να φορέσουμε ματόχαντρο για να μην μας ματιάζετε». Και συμπληρώνει: «Είμαστε φίλοι και περνάμε καλά. Δεν θα λειτουργούσε αν δεν ήταν έτσι...».

Αποκάλυψε επίσης ότι ο μόνος λόγος για να τσακωθεί με κάποιον από τους άλλους «αρβύλες» είναι «για τίνος το όνομα θα λεγόταν πρώτο κατά την απονομή των βραβείων Όσκαρ».

Δεν διστάζει τέλος να δηλώσει ότι δεν φοβάται τίποτα και ότι θέλει να ζήσει όπως θέλει, αφού γεννήθηκε χωρίς να θέλει και μια μέρα θα πεθάνει, πάλι χωρίς να το θέλει.

Ο Γιάννης Σερβετάς αποκαλύπτει επίσης ότι λατρεύει τα «υπέροχα ηλιοβασιλέματα» της Θεσσαλονίκης και μισεί το ότι τις «περισσότερες φορές δεν μπορώ να τα απολαύω από τις άσχημες μυρωδιές. Βλέπετε εδώ έχουμε χλωρίδα, πανίδα και...σκατίδα».

Ως γνήσιος αρβύλας – αμάν κάθαρμα, ο Γιάννης Σερβετάς αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ, ακόμα και πολύ προσωπικές του στιγμές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.