Τις φήμες που τον θέλουν στο «Dancing With The Stars» επιβεβαιώνει ο Σπύρος Χαριτάτος, λέγοντας με νόημα πως ο μόνος χορός που φοβάται είναι ο... Ησαΐας! Παράλληλα, μιλά για πρώτη φορά για την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου από το πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς και για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά.

«Ε, ναι, λοιπόν, θα είμαι στο «Dancing»! Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και εγώ, εκτός απροόπτου, δηλώνω παρών», λέει ο παρουσιαστής στην εφημερίδα «Espresso» και προσθέτει: «γιατί να φοβηθώ; Μόνο τον χορό του Ησαΐα φοβάμαι»!

Αναφερόμενος στην Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και όσα ακούστηκαν για την αιτία της αποχώρησής της, ο Σπύρος τονίζει πως ουδέποτε της μίλησε άσχημα είτε δημόσια είτε ιδιωτικά και καταλήγει: « Άνθρωποι είμαστε και όχι οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που οι επιλογές τους αλλάζουν κατά την πορεία. Προσωπικά τη νιώθω ακόμη φίλη μου».

«Πρόκειται για σενάρια επικίνδυνης συμπλεγματικής φαντασίας. Είναι αστεία έως αναληθή. Οφείλω όμως να υπενθυμίσω πως οι εμπνευστές αυτών και παρόμοιων πρακτικών όπως και αυτοί που τις υλοποιούν ή τις αναπαράγουν φλερτάρουν ανεπανόρθωτα με νομικές περιπέτειες», λέει ο παρουσιαστής για όσα ακούστηκαν μετά την αποχώρηση της μαγείρισσας.

Αίσθηση, όμως, είχαν προκαλέσει και οι δηλώσεις του για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά και ο Σπύρος φροντίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Η επίμαχη αναφορά έγινε μία φορά σε σατιρική εκπομπή με καθαρά χιουμοριστική διάθεση. Είχαν προηγηθεί σχετικά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, για τα οποία δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, ενώ στην ίδια εκπομπή είχαν ειπωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες από άλλα πρόσωπα, χωρίς κανείς να νιώσει ή να δηλώσει θιγόμενος ή ενοχλημένος. Και ξαφνικά, ανακαλύψαμε τους κακούς Σπύρο και Γιώργο που επιτίθενται κατά πάντων», αναφέρει.