Η χαλαρότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τα σεξουαλικά υπονοούμενα συνεχίζεται ακάθεκτη στο Πρωινό του mega. Αφορμή βρήκαν και «ξεσάλωσαν» πάλι το πρωί της Παρασκευής (10/12).

Το πάνελ της εκπομπής παρουσίασε την Sasha Grey, μία πασίγνωστη πορνοστάρ, ελληνικής καταγωγής μάλιστα, η οποία είναι υποψήφια στα βραβεία academy awards of porn, τα αντίστοιχα οσκαρ στον συγκεκριμένο χώρο.

Η κουβέντα ξεκίνησε από την δημοσιογράφο της εκπομπής Σάσα Σταμάτη. «Αυτή είναι μικρή στο μάτι, μεγάλη στο κρεβάτι», είπε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνέχισε: «Είναι υποψήφια για τον χρυσό φαλλό». Η Φαίη τους κοίταξε σαν χαμένη: «Γιατί υπάρχει βραβείο το οποίο λέγεται χρυσός φαλλός;»

«Ναι», λέει ο Λιάγκας, «πώς είναι ο χρυσός φοίνικας; Ετσι είναι και ο χρυσός φαλλός». Και κατέληξαν: «Ποκαχόνοντας και όσες παίρνει ο άνετος έπρεπε να την λένε την κυρία». Δια στόματος Δημήτρη Ουγγαρέζου όλα αυτά.

Οκ, είπαμε να προκαλέσουμε παιδιά και να κάνουμε ντόρο, πλάκα και χαβαλέ με όλα. Μήπως να το ξανασκεφτόσασταν λίγο; Μήπως τα πράγματα έχουν ξεφύγει λιγάκι; Μία οι χειρονομίες, μία τα γεννητικά όργανα, δεν νομίζετε ότι λιγάκι παράγινε το πράγμα στον «αέρα» της εκπομπής πρωί πρωί;