Πώς και πώς περιμέναμε να σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη τα περιοδικά «Hello» και «Οk» που δημοσιεύονται σήμερα (Τετάρτη) και έχουν εξώφυλλο… την ίδια με τον Μάκη Παντζόπουλο. Μάταια όμως…

Τι και αν την προηγούμενη εβδομάδα σχολίασε όλο άνεση τα πρωτοσέλιδα των δύο περιοδικών, στα οποία φιγούραρε στο πλευρό του πρώην συζύγου της, Γ. Λάτσιου; Αυτή την εβδομάδα τσιμουδιά.

Ενώ τη�� περασμένη Τετάρτη ασχολήθηκε τουλάχιστον 10 λεπτά με τα δύο εξώφυλλα δίνοντας από μόνη της πληροφορίες για την κοινή έξοδο με τον Γ. Λάτσιο, σήμερα ούτε τόλμησε το πάνελ να εμφανίσει περιοδικά στο πλατό.

Πέρασε κατευθείαν σε θέματα επικαιρότητας, όμως κατάφερε να «ταράξει» τα νερά, αφού όσο περιμέναμε να δούμε την αντίδραση της για τα περιοδικά, πέρασε από την οθόνη ένα super που έλεγε «Σε λίγο μαζί μας η Δωροθέα Μερκούρη».

Και ως γνωστόν η Δωροθέα είναι η πρώην του Μάκη ή Ματέο, όπως η ίδια τον αποκαλούσε. Λέτε να σχολιάσουν μαζί τα περιοδικά;;;

Πάντως, η Ελένη την προλόγισε με τα καλύτερα λόγια την πρώην του νυν.

«Μάθε μου καμία ιταλική ατάκα να εντυπωσιάσω την καλεσμένη», είπε στον Άρη από το πάνελ και συνέχισε «Σήμερα θα έχουμε μαζί μας την Δωροθέα Μερκούρη που μένει μόνιμα πλέον στην Ιταλία. Θα μας πει πως είναι η ζωή της εκεί. Γιατί δεν είναι και εύκολο να αφήνεις πίσω την οικογένεια σου και να μένεις σε έναν άλλο τόπο».

Για να δούμε...