Έξαλλος πρέπει να είναι ο Γ. Θεοφάνους, ο οποίος με πρόσφατη δήλωσή του «Το Just the two of us είναι δεύτερο», προσπάθησε να πυροδοτήσει νέα κόντρα, αλλά δεν του βγήκε.

Ερωτηθείς να σχολιάσει την δήλωση ο Γ. Καπουτζίδης απάντησε «Χωρίς να έχω ίχνος σνομπισμού θέλω να πω ότι δεν με απασχολεί και τόσο πολύ τι είπε. Σε όποιον αρέσει το βλέπει, σε όποιον δεν αρέσει δεν το βλέπει».

Ο κ. Καπουτζίδης δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και στις κόντρες που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα και που για τον ίδιο είναι... εφιάλτης.

«Εμένα οι κόντρες δεν μου αρέσουν. Ο κόσμος μπορεί να διασκεδάσει με τα τραγούδια, με την μουσική, δεν χρειάζεται τις κόντρες», είπε και αστειευόμενος απάντησε σε δημοσιογράφο «Αν εσύ θες να δημιουργήσεις κόντρα μπορείς να γράψεις ότι η Νομικού είναι χάκερ και αλλοίωσε τα αποτελέσματα»!

Ο Γιώργος παραδέχτηκε ότι η αποχώρηση του Μουρούτσου και της Τζόρτζια δεν του άρεσε, αλλά σε κάθε επεισόδιο στενοχωριέται με το τέλος.

Πάντως, όταν η κουβέντα ήρθε στην Α. Νέγκα, με την οποία τα έχει πάρει λόγω της πρόσφατης κόντρας της με την Πολυχρονίδη, έκοψε την συζήτηση. Μα ούτε να ακούσει όμως...

Δείτε τι δήλωσε ο Γ. Καπουτζίδης στο βίντεο που ακολουθεί...