Άστραψαν και βρόντηξαν οι Καραμεροχαριτάτοι για τον τρόπο που χειρίστηκαν άλλες εκπομπές το θέμα της αποχώρησης της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Φωτογραφίζοντας ξανθιά παρουσιάστρια ο Σπύρος Χαριτάτος είπε «Το να βυσσοδομείς- το ξέρω κούκλα μου θα μπεις στο λεξικό- το να βυσσοδομούν εναντίον σου με πλάγιους τρόπους και να βάζεις ανθρώπους να λένε κι εσύ να κάνεις την ανήξερη, είναι κακό».

Την κουβέντα άνοιξε ο Γιώργος Καραμέρος λέγοντας ότι «προσπαθούμε να σας μιλάμε για όλα τα θέματα, αλλά εμείς είμαστε καταδικασμένοι, πρ��πει να πάρουμε την άδεια των συναδέλφων. Θα δίνουμε λίστα να μας υπογράφουν τι να συζητάμε. Για τα δικά μας μπορούν να μιλάνε οι άλλοι»

Όλες οι εκπομπές σχολίασαν την αποχώρηση της μαγείρισσας, μεταξύ αυτών και ο "Καφές με την Ελένη". Η Ελένη βέβαια δεν πήρε θέση. Πήρε όμως το πάνελ της.

Τα αγόρια του ΑΝΤ1 φόρτωσαν για μια ακόμα φορά και η γκρίνια ήρθε με το «καλημέρα σας». Έλεγαν και ξαναέλεγαν οτι είναι κακό να βάζεις το πάνελ να μιλά και εσύ να κάνεις την ανήξερη. Ντααααν μια καμπάνα που χτύπησε. Για ποιά χτύπησε;

Για Ελληνίδα ξανθιά με πέντε γράμματα, ίσως!!

Ο Καραμέρος πάντως ήθελε να μιλήσει, να πει τον καημό του. «Τα εν οίκω μη εν δήμω αφορά εσένα και έμενα, Σπύρο. Είναι τροφή για όλους τους άλλους , εμείς αν πούμε κάτι…. δεν κάνει».

Τα μηνύματα εστάλησαν και αν το σήριαλ θα έχει συνέχεια ποιός ξέρει;;; Η AGB μήπως;