Συζητήσεις «άναψε» η ένδειξη single, δηλαδή μόνη, στο προφίλ της Δήμητρας Αιγινίτη στο facebook.

Αν και μέχρι πριν από λίγες ώρες, το μοντέλο και παρουσιάστρια έγραφε στο facebook ότι είναι παντρεμένη, αφού έτσι κι αλλιώς είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόϊτερ, φαίνεται ότι σιγά σιγά αποφεύγει και να το λέει και να το γράφει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δήμητρα Αιγινίτη και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha περνούν μία σοβαρή κρίση στον γάμο τους που τους έχει οδηγήσει ήδη σε χωριστούς δρόμους. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο το περιβάλλον του ζευγαριού κάνει λόγο για τεράστιες και αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσά τους. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η πρώην Σταρ Ελλάς έχει ήδη φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της.

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν στα τέλη του περασμένου Ιούλη στην Σαντορίνη, σε έναν γάμο που θύμιζε περισσότερο πάρτι παρά γαμήλια τελετή και δεξίωση μετά, με τους πιο γνωστούς εκπροσώπους της σοουμπιζ – και όχι μόνο – να δίνουν το παρόν για να τους ευχηθούν από κοντά. Κι όλα αυτά λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή Δέστε τους, όπου ο δημοσιογράφος είχε στείλει λουλούδια στην αγαπημένη του, που μάλιστα δεν δίστασε να διαβάσει στον αέρα της εκπομπής την κάρτα που της είχε γράψει: «Δεν χάνεις εσύ που φεύγεις από την εκπομπή, χάνουν εκείνοι που σε αφήνουν να φύγεις», έλεγε ο Αντώνης τότε στην Δήμητρα.

Αν πάντως ισχύει το ότι τα πράγματα δεν είναι καλά μετ��ξύ τους, κρίμα οι τηλεοπτικές κάμερες, τα συνεργεία και ο ντόρος το καλοκαίρι…

Πρώτη ανάρτηση: 1/12/2010 23.31