Μετά το λάθος που έγινε στο money drop και που καλεί τις δύο παίκτριες που συμμετείχαν στο παιχνίδι να ξαναπαίξουν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή έκανε ακόμα μία γκάφα!

Μιλώντας, λοιπόν στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο για το θέμα που προέκυψε με το λάθος το παιχνίδι, ο Γρηγόρης είπε: «Διαλέξαμε κατηγορία γραμματική και σε αυτήν είχαμε τις λέξεις παρεμπιπτόντως , ανταλλαγή, εισιτήριο, συνωμοσία. Και ζητήσαμε να βρούμε την λάθος λέξη, (σύμφωνα δηλαδή με αυτά που βλέπαμε γραμμένα). Και η λάθος λέξη τελικά δεν ήταν μόνο μία. Ήταν δυο. Η συνωμοσία και η ανταλλαγή��.

Η αλληλεγγύη έγινε ανταλλαγή! Αχ βρε Γρηγόρη. Εδώ παρουσιάζεις ένα παιχνίδι που βασίζεται στην γνώση και την λεπτομέρεια κι εσύ μεταφέρεις από την εκπομπή σου στο ραδιόφωνο ότι η δεύτερη λέξη ήταν η… ανταλλαγή; Ποια ανταλλαγή… η αλληλεγγύη ήταν…

Ο Γρηγόρης συνέχισε: «Τα κορίτσια βέβαια δεν ποντάρανε ούτε στην συνωμοσία, ούτε στην ανταλλαγή και ποντάρανε στο «παρεμπιπτόντως», χάσανε και τα 300 χιλιάρικα, αλλά πραγματικά για λόγους δεοντολογίας, θα ξανακαλέσουμε αυτό το Σάββατο τα δύο κορίτσια να ξαναπαίξουν».

Αυτά συμβαίνουν και στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, είπε ο Γρηγόρης, που προσπαθεί να καλύψει την γκάφα, αλλά έκανε δεύτερη, ακόμη μεγαλύτερη!

Για να δούμε τι θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο… και τι θα πουν μετά για το θέμα… Γιατί εάν ξαναγίνει καμιά γκάφα, αλίμονό τους…