«Φουντώνει» η κόντρα ανάμεσα στην Ρούλα Κορομηλά και στην τηλεκριτικό της εφημερίδας «Τα Νέα», Πόπη Διαμαντάκου, με εκατέρωθεν βολές.

Η Ρούλα Κορομηλά, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, έριξε επιπλέον λάδι στην φωτιά λέγοντας με απόλυτη ειρωνεία «Έγινε και στυλίστρια η κ. Διαμαντάκου; Μπράβο, πολύ χαίρομαι με την νέα της δουλειά».

Το σχόλιο ήταν μπηχτή στην κριτική που έκανε η κ. Διαμαντάκου στις στιλιστικές επιλογές της παρουσιάστριας στο τηλεπαιχνίδι «Big Brother». Συγκεκριμένα, την χαρακτήρισε... ξεκατινιάστρα, η οποία φοράει και αυτή την «Άρτα και τα Γιάννενα», λες και παρουσιάζει το σούπερ γκλάµορους σόου και όχι τα κουτσοµπολιά και τις µιζέριες µιας χούφτας αποκλεισμένων και, ως εκτούτου, σαλταρισµένων ριαλιτόπαιδων.

Η Ρούλα Κορομηλά όμως δεν σταμάτησε εκεί. «Πολύ χαίρομαι με τη νέα της δουλειά, αλλά… να μου δώσει ποσοστά, αφού γράφει όλη την ώρα για μένα»!

«Θέλω ποσοστά. Τι να κάνουμε… Την έχω βοηθήσει να αναρριχηθεί στην πλάτη μου και θα έπρεπε να κάνει τον σταυρό της», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δείτε την απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στο βίντεο που ακολουθεί…

Πρώτη ανάρτηση: 31/01/ 2011 14:12