Δεκατρείς ταινίες πρώτης προβολής, που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό, φέρνει τον Φεβρουάριο του Star!

Την αρχή κάνει στις 3 Φεβρουαρίου η αστυνομική περιπέτεια «Miami Vice», που αποτελεί κινηματογραφική εκδοχή της ομώνυμης τηλεοπτικής επιτυχίας της δεκαετίας του ’80. Στην ταινία, που γυρίστηκε στην Καραϊβική και την Φλόριντα, πρωταγωνιστούν ο Τζέιμι Φοξ και ο Κόλιν Φάρελ.

Στις 12 Φεβρουαρίου ακολουθεί η κωμωδία «American dreamz», που σατιρίζει δύο διαφορετικά (φαινομενικά πράγματα) πράγματα: το αμερικάνικο όνειρο και την πολιτική του Τζορτζ Μπους. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Χιου Γκραντ.

Την ίδια μέρα, αλλά λίγο πιο αργά (3:30) προβάλλεται η κοινωνική ταινία «Καρδιές του φθινοπώρου» με τους Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Κρίστοφερ Πάλμερ και Σούζαν Σάραντον.

Ακολουθούν: στις 14 Φεβρουαρίου η ταινία «Happyhereandnow», στις 16 Φεβρουαρίου ο «Κατά συρροήν δολοφόνος», στις 17 Φεβρουαρίου ο «Πρωτάρης», στις 18 Φεβρουαρίου «Συγκάτοικοι στην τρέλα», στις 19 Φεβρουαρίου ο «Δρόμος της Επιτυχίας», στις 20 Φεβρουαρίου η «Ξανθιά κομάντο», στις 21 Φεβρουαρίου «Η Πλεκτάνη», στις 24 Φεβρουαρίου «Τα φαντάσματα του πρώην», στις 26 Φεβρουαρίου «Bobby», ενώ ο μήνας κλείνει με το θρίλερ «Ο δολοφόνος είναι εδώ»!

Μην τις χάσετε!