Μπορεί το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» να κόπηκε λόγω budget, αλλά δεν θα ήταν το ίδιο εύκολο να κοπεί από τον Ant1 και η… Ευγενία Μανωλίδου, η οποία και νούμερα φέρνει και, στο κάτω -κάτω, έληξε την συνεργασία της με το Mega, για να βρεθεί στους «απέναντι».

Μετά την επιτυχία του «Dancing with the Stars» ο σταθμός φαίνεται ότι επενδύει ακόμα περισσότερο στο reality και εκτός από την Ζέτα θα έχει παρουσιάστρια και την… Ευγενία Μανωλίδου!

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε! Βεβαίως, οι δύο λαμπερές παρουσιάστριες δεν θα είναι μαζί στο πλατό… Για την ακρίβεια η μία θα είναι μπροστά (Ζέτα) και η άλλη πίσω (Ευγενία).

Η πρόταση που έγινε στην κ. Μανωλίδου ήταν να «κατασκοπεύει» με μια κάμερα το τι συμβαίνει στα παρασκήνια! Η ίδια, που το έζησε από την καλή και από την ανάποδη, ήταν αρκετά θετική στην πρόταση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και σε λίγες μέρες έρχεται και η υπογραφή του συμβολαίου!

Να σημειωθεί ότι η εκπομπή δεν θα προβάλλεται ως μέρος του show, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, αλλά ξεχωριστά, πιθανότατα στην prime time ζώνη.