Για το «Πρωινό mou», το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από τον Ant1 ο Γ. Παπαδάκης και το δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου, μίλησε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Ant1, Σ. Λιαρέλης.

Για το πρωινό του Mega ο κ. Λιαρέλης εκτίμησε ότι η επιτυχία δεν οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο τηλεοπτικό - πραγματικό ζευγάρι.

«Δεν παίζει ρόλο στην επιτυχία του Γιώργου και της Φαίης ότι είναι ζευγάρι. Το θαύμα κρ��τάει τρεις μέρες. Το καρπούζι μετά σκάει και έχουν σκάσει πολλά καρπούζια… Πρόκειται για μια δροσερή, γρήγορη, ενδιαφέρουσα εκπομπή», είπε και πρόσθεσε «Επειδή έχω δουλέψει με τον Γιώργο, δουλεύει 25 ώρες το 24ωρο και αυτό φαίνεται».

Ο κ. Λιαρέλης δεν δίστασε να απαντήσει και στις φήμες που θέλουν τον κ. Γ. Παπαδάκη εκτός καναλιού λέγοντας κατηγορηματικά: «Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε». Ο κ. Λιαρέλης χαρακτήρισε τον πρώην συμπαρουσιαστή «σταθερή αξία» και δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει από πού προέκυψε η φήμη.

Τέλος, σχετικά με το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, που παρά τις αλλαγές δεν έχει σημειώσει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά παραδέχτηκε «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα. Τα ποσοστά στα νεανικά κοινά είναι διπλάσια από τα αντίστοιχα του καλοκαιριού και τα ποσοστά στο σύνολο. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια για να βγάλεις συμπέρασμα... Είμαστε ικανοποιημένοι από την επιλογή της Μαρίας Χούκλη».