Ποδαρικό στον αντικαταστάτη του Larry King, Pier Morgan, έκανε η «βασίλισσα των αμερικάνικων media» Oprah Winfrey.

Η Oprah, η οποία κατάφερε από πάμφτωχη και πολυβασανισμένη να γίνει… πάμπλουτη και καταξιωμένη, μίλησε για την ευκαιρία που της άλλαξε την ζωή: την αποβολή από την εγκυμοσύνη!

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Piers Morgan Tonight», όταν ήταν 14 ετών έμεινε έγκυος και ήθελε να αυτοκτονήσει, λόγω της υπερβολικά άσχημης αντίδρασης του πατέρα της στο ζήτημα.

«Ο πατέρας μου έλεγε ότι κάτι τέτοιο θα ντρόπιαζε την οικογένεια ��ας και εγώ την ώρα που μου τα έλεγε αυτά στην κουζίνα ήξερα ότι ήμουν έγκυος», περιγράφει και συνεχίζει «Ήθελα να αυτοκτονήσω και έκανα χαζά πράγματα. Έπινα απορρυπαντικό και έκανα όλα όσα κάνει κάποιος που δεν θέλει να πεθάνει, αλλά χρειάζεται βοήθεια».

Η Oprah τελικά απέβαλε και εξέλαβε την αποβολή της ως σημάδι για μια νέα ζωή.

«Όταν απέβαλα, ήξερα ότι αυτή ήταν η δεύτερη ευκαιρία που είχα», είπε χαρακτηριστικά.

Η πάμπλουτη παρουσιάστρια, που δεν έχει απογόνους, αποκάλυψε ακόμα ότι θα αφήσει την τεράστια περιουσία της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Ό,τι έχω θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού δεν έχω παιδιά. Και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν κερδίζεις πολλά, πρέπει να δίνεις και πολλά», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, που έχει χαρακτηριστεί ως παράδειγμα για την γενναιοδωρία της.

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη της Όπρα στο βίντεο που ακολουθεί