Η Έλενα Ακρίτα μίλησε για τον Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος είχε την τιμητική του ως νικητής του just the two of us, στο «Πρωινό mou».

«Ρε Παναγιώτη είσαι πολύ μεγάλο λαμόγιο», άρχισε τα...γλυκόλογα η Έλενα Ακρίτα και με πολύ χιούμορ εξήγησε ότι άκουγε που του έλεγαν να μαζέψει τις βαλίτσες του και να πάει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

«Σε ακούω που λες δεν ξέρω , δεν κάνω... Τι σου έλεγα ρε Παναγιώτη χθες;», τον μάλωσε και επέμεινε ότι ο ηθοποιός θα έπρεπε να προσπαθήσει να βγει...εκτός συνόρων. «Αν όχι στην Αμερική, πήγαινε στο Λονδίνο... Καλά θα πιούμε καφέ μετά και θα σε μεταπείσω», τον προειδοποίησε.

Ο Παναγιώτης Πετράκης, αποκάλυψε ότι η Έλενα Ακρίτα ήταν εκείνη που τον παρότρυνε να συμμετάσχει στο σώου τραγουδιού. H επιτυχημένη σεναριογράφος εκμυστηρεύτηκε το άγχος της, τόσο για εκείνον όσο και για την Μαριάννα Πολυχρονίδη. «Έτρεμε η ψυχή μου. Ήθελα να πάτε καλά. Και καλά εσύ. Η κακομοίρα η Μαριάννα που έχει και το ρόλο της Νταίζης! Αλλά μια χαρά τα πήγε».

Η Έλενα Ακρίτα είχε μια καλή κουβέντα για όλους, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Καπουτζίδη του είπε «Είσαι καταπληκτικός στην παρουσίαση. Είχες χιούμορ και μέτρο και αυτά σπανίζουν».