Από κοινού συνέντευξη έδωσαν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Μιχάλης Μητρούσης, οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της «Ζωής της Άλλης», που αποκάλυψαν την συνέχεια της σειράς…

«Σίγουρα η Ελπίδα δεν θα καταλήξει με τον Στέφανο», λέει η Ευδοκία, η οποία αν και στο σήριαλ υποδύεται την «πωρωμένη» μαγείρισσα παραδέχεται ότι «δεν την αντέχω την μαγειρική. Αυτό που με το που ανοίγω την τηλεόραση όλοι είναι μπροστά σε μια κατσαρόλα με ένα σκούφο μπορεί να με τρελάνει».

Η Ευδοκία σχολίασε ακόμα πρόσφατο δημοσίευμα που την ήθελε να δηλώνει «Θέλω να γίνω μάνα». Όπως είπε, διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις της, καθώς η ίδια είπε ότι «ναι μεν θέλω να γίνω μητέρα, αλλά προς το παρόν θέλω χρόνο για τον εαυτό μου».

Ο Μ. Μητρούσης ή αλλιώς Δρ Ανδρόνικος Γαλανός αποκαλύπτει ότι θα έρθει πιο κοντά με την Κάτια Καλλιφατίδη (κατά κόσμον Κάτια Δανδουλάκη) προκειμένου να την βοηθήσει να ξαναβρεί την μνήμη της… Η συνάντηση των δύο θα είναι η αρχή σημαντικών εξελίξεων.

Ο κ. Μητρούσης, που διδάσκει στην σχολή της Μιμής Ντενίση, μίλησε και για την ηθοποιό λέγοντας πώς όσα ακούγονται είναι χαζομάρες. «Η σάτιρα καλό είναι να γίνεται, αλλά άσχετα από αυτό η Μιμή είναι πολύ καλή ηθοποιός», λέει.

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο ηθοποιοί στην «Πρωινή Μελέτη» στο βίντεο που ακολουθεί…