Για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν γραφτεί για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ρωτήθηκε Κατερίνα Γκαγκάκη.

Φανερά ενοχλημένη, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για σχόλια και ξεκάθαρες απαντήσεις, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων υποστήριξε στην κάμερα του TV weekend ότι «Όλα όσα ακούγονται είναι φήμες δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης και απομάκρυνσης», είπε. Για τους Καραμέρο- Χαριτάτο υποστήριξε ότι «αυτό που γίνεται στα παιδιά είναι αδιανόητο και απάνθρωπο».

Θεωρεί ότι υπάρχει εμμονή με την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ενώ για τις δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει το δίδυμο απέφυγε να δώσει απάντηση. «Είναι υποκειμενικό αν μου αρέσουν ή όχι. Εγώ θα κρίνω τι λένε;».

Υποστήριξε ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στην καινούρια σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το τι θα γίνει το φθινόπωρο του 2011.Είναι τουλάχιστον αφελές να κάνει κάποιος συζητήσεις και να αναφέρεται σε ένα χρόνο μπροστά».

Δήλωσε οτι είναι ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα, καθώς όπως είπε «έχουμε υπερβεί τους στόχους σε σύνολο ημέρας». Σε ότι αφορά τη συμμετοχή της Ευγενίας σε εκπομπή του καναλιού πέταξε το μπαλάκι. «Ρωτήστε την Ευγενία, Ψάχνετε την είδηση... Τα έχουμε πει και στο παρελθόν. Τη θέλουμε την Ευγενία».