Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Mega«Η ζωή της άλλης». Στα επόμενα επεισόδια η Ξένια θα πέσει στην παγίδα που θα της στήσει ο Στέφανος, ο οποίος είναι σχεδόν σίγουρος ότι έχει «κλέψει» τη ζωή της Ελπίδας.

Ζητάει στην Ξένια να βγουν και εκείνη νομίζει ότι θα είναι ζευγάρι όπως παλιά. Ο Στέφανος όμως αυτό που θέλει είναι να πάρει δείγμα DNA. Στη συνέχεια εκείνη θα προσπαθεί συνεχώς να τον φέρει κοντά της ενώ ο γιατρός προσπαθεί να την αποφύγει. Ο Στέφανος και ο Χάρης θα συναντηθούν και το τετ-α-τετ των δύο ανδρών επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Η Κάτια αποφασίζει να πάει στην Ελβετία για να δει τι ακριβώς συμβαίνει με τον λογαριασμό της και η Ξένια πανικοβάλλεται. Η Κάτια μάλιστα αρχίζει σιγά- σιγά και θυμάται λεπτομέρειες, από τη ζωή της πριν από το ατύχημα. Μάλιστα περιγράφει στον Ανδρόνικο την πτώση της από τη σκάλα.

Η Ελπίδα επισκέπτεται τον Σωτήρη και τον προειδοποιεί ότι ξέρει για τον τρόπο που φέρεται στην Τόνια.

Ο Αντώνης που εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της Μαίρης, βάζει λόγια στην Ντορίτα, στρέφοντας την εναντίον της μητέρας της. Μάλιστα εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Ο Χάρης μαθαίνει ότι η Νάνσυ λέει στην Ελπίδα ότι θέλει να μιλήσουν και τον ζώνουν τα φίδια…

Πηγή: 7 ημέρες ΤV