Βρε, βρε, καλώς τα παιδιά με τα νευράκια! Τι κάνατε στην Κατερίνα Γκαγκάκη εκεί στο X-Factor και στη χθεσινή εκπομπή ήταν λες και της έβαλαν καρφίτσες στην καρέκλα; (Λες να της έβαλαν;).

Μύλος γίνανε πάλι μόνο που αυτή τη φορά ο Μουρατίδης δεν ήταν πρωταγωνιστής του επεισοδίου. Η Γκαγκάκη το ξεκίνησε το πανηγύρι.

Το έργο άρχισε με τον Αλέξανδρο, από την ομάδα του Μουρατίδη, να τραγουδά το Λιωμένο παγωτό από τα Ξύλινα σπαθιά. Η Κατερίνα Γκαγκάκη με ύφος -έχω νεύρα και μη μου μιλάτε- και το φρύδι να σηκώνεται μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, να του λέει πως είναι ότι χειρότερο έχει ακούσει στο παιχνίδι.

Η απάντηση του παίκτη «εσάς δε σας άρεσε. Ο κόσμος πέρασε καλά», εξόργισε τον συμπρωταγωνιστή της Κατερίνας, Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος έκανε δυναμική είσοδο. « Αισθάνομαι ότι υπάρχει υποκρισία. Παίζεις περίεργο παιχνίδι», είπε στον παίκτη για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι στα παρασκήνια ο Αλέξανδρος του ζήτησε να πάει στη δική του ομάδα και να αφήσει τον Μουρατίδη. Η άρνηση του παίκτη ότι είπε κάτι τέτοιο άναψε μεγαλύτερη φωτιά.

Εκεί επενέβη ο Σακήηηηηηηηηης. Απολαύστε τους διαλόγους Ρουβά – Θεοφάνους –Γκαγκάκη.

Ρουβάς: «Δεν αφορά το κοινό όλο αυτό»

Θεοφάνους: «Το αφορά Σάκη Ρουβά παρουσιαστή». Ωχ ωχ ωχ, το μάτι του Σάκη αγριεύει.

Ρουβάς: «Θα το κρίνει το κοινό στο χρόνο»

Γκαγκάκη: «Δεν έχεις δίκιο Σάκη. Μπορούμε να κρίνουμε και χαρακτήρες.»

Ρουβάς: Κατερίνα μου, δεν μπορείς να κάνεις το ψυχογράφημα κανενός. Εδώ μας ενδιαφέρει αν έχει το x-factor»

Θεοφάνους: «Αυτό που κάνεις τώρα, δεν έχει διαφορά από το λαϊκισμό που κάνει ο διπλανός σου. Χρησιμοποιείς το μικρόφωνο λέγοντας βαρύγδουπες κουβέντες»

Ρουβάς: «Όλοι κρινόμαστε από αυτά που λέμε. Έχετε άλλες εκπομπές να πάτε να κρίνετε τους ανθρώπους . Εδώ πρέπει να κάνουμε x-factor και να κρίνετε πως τραγούδησε»

Θεοφάνους: «Είναι δουλειά του παρουσιαστή να παίρνει το μέρος των παιδιών»

Σάκης: «Αυτό είναι δική μου υπόθεση»

Εδώ η σκηνή από το εργάκι τελείωσε. Λόγια δεν είχαν οι Μουρατίδης-Λεβέντης αλλά το έργο συνεχίστηκε με σκηνές στις οποίες είχαν και εκείνοι το χρόνο τους…