Για τα σενάρια αντικατάστασης τους, τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής και την μετακόμισή του διδύμου στην πρωινή ζώνη μίλησε ο Σ. Χαριτάτος αποκλειστικά στο Star, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβεί σε… μηνύσεις!

«Από τον κόσμο λαμβάνω μόνο αγάπη. Κάποιοι συνάδελφοι μιλούν αρνητικά και είναι δικαίωμα τους... Κάποιοι όμως το παρατραβάνε και γι αυτό θα δώσουν λόγο κάποια στιγμή στον Θεό, στον άνθρωπο… στην δικαιοσύνη, κανείς δεν ξέρει», είπε ο Σπύρος, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν είναι… τηλεοπτικός γκόμενος, αλλά δημοσιογράφος και σε τέτοιες δύσκολες εποχές δεν μπορεί να μην λέει και τα «άσχημα».

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, που έχουν σημαντική πτώση σχολιάζει: «τα νούμερα τηλεθέασης δεν μας ενδιέφεραν καθόλου, ούτε πέρσι ούτε και φέτος. Αν έχετε οποιαδήποτε αναφορά για μας, την παραμικρή, που να αφορά τα νούμερα τηλεθέασης είτε θριαμβευτική είτε απαξίωσης ή οτιδήποτε να μας τη δείξετε, να μας την παρουσιάσετε για να μπορούμε να συζητάμε και φέτος»!

Τέλος, έσπευσε να επαναλάβει ότι εκτιμά πολύ τόσο αυτός, όσο και ο Γιώργος Καραμέρος τον Γ. Παπαδάκη και δεν θέλει να ακούει τα σενάρια περί αντικατάστασης.

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Σ. Χαριτάτου στο βίντεο που ακολουθεί…