«Ο έρωτας στα χρόνια της… Οθωμανικής Αυτοκρατορίας» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του νέου σίριαλ που ετοιμάζει ο τηλεοπτικός Ονούρ, για τη ζωή του Τούρκου σουλτάνου Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή.


Το νέο σίριαλ -που θα τιτλοφορείται «Μεγαλοπρεπής αιώνας»- έχει όλα τα συστατικά μιας τηλεοπτικής "υπερπαραγωγής": έναν μεγαλοπρεπή σουλτάνο, μια Χριστιανή, μια αυτοκρατορία και -φυσικά- τον Χαλίτ Έργκεντς, γνωστό ως Ονούρ.


Το σίριαλ παρουσιάζει τη ζωή του δέκατου σουλτάνου της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, Σουλειμάν του Α', ο οποίος έμεινε στην ιστορία με το χαρακτηρισμό "Μεγαλοπρεπής".


Πρωταγωνίστρια της ιστορίας και της ζωής του σουλτάνου η Χριστιανή δούλη Ρωξελάνη. Ο σουλτάνος την παντρεύεται και έτσι γίνεται η πρώτη και η τελευταία Χριστιανή στην ιστορία της οθωμανικής αυτοκρατορίας που ανεβαίνει στον θρόνο.


Η Ρωξελάνη μετονομάζεται σε Χουρέμ και αποκτούν μαζί πέντε παιδιά.


Ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής βασίλεψε στην Οθωμανική αυτοκρατορία για 46 χρόνια και θεωρείται ο επιφανέστερος των σουλτάνων.


Τα γυρίσματα του σίριαλ υπερπαραγωγή έγιναν σε πλατό δυο χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων αλλά και σε παλάτια της Κωνσταντινούπολης και θα αρχίσει να προβάλλεται στις 5 Ιανουαρίου …