Εκτός των ημιτελικών της 9ης Ιανουαρίου είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Ελπίδα μετά το κυριακάτικο επεισόδιο του «Just the two of us», το πρώτο για τη νέα χρονιά.


Μετά τις -εις διπλούν- εμφανίσεις των 4 ζευγαριών, ο Γιώργος Καπουτζίδης κάλεσε τους 8 πρωταγωνιστές να κατέβουν όλοι κάτω στο πλατό καθώς δεν θα συνέβαινε η διαδικασία της αποχώρησης όπως τις άλλες φορές.


Οι στιγμές ήταν αγωνιώδεις αφού ένα ζευγάρι θα έφθανε στην πηγή και δεν θα έπινε νερό, δηλαδή θα έμενε εκτός τριάδας και εκτός «βάθρου».


Πρώτη ανακοίνωση αυτή της παραμονής του Παναγιώτη Πετράκη και της Ελένης Φουρέιρα οι οποίοι αποσύρθηκαν με το εισιτήριο του ημιτελικού της 9ης Ιανουαρίου και έχοντας μια άψογη εμφάνιση με φουλ των 10αριών!


Το δεύτερο ζευγάρι που ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης πως παραμένει ήταν αυτό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Αμαρυλλίδος.


Η αγωνία σε εκείνο το σημείο χτύπησε κόκκινο καθώς θα έφευγε ή η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ή ο Χρήστος Χολίδης και η Μαρία Μπεκατώρου.


Με δυσκολία ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε ότι εκτός του σόου μένουν η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με τους Χολίδη και Μπεκατώρου να χοροπηδούν από χαρά!


Ο δημοφιλής παρουσιαστής, πάντως, ρώτησε αν μπορεί να μάθει τη διαφορά των δύο ζευγαριών, με την παραγωγή να απαντά αρνητικά με τρόπο που αφήνει να εν��οηθεί ότι πιθανόν να ήταν μεγάλη…


«Πέρασα καταπληκτικά. Πιστεύω ότι επετεύχθη ο σκοπός του comeback μου στην τηλεόραση και εκτέλεσα τη δουλειά που μου αναθέσατε. Νομίζω ότι ο Θεοχάρης είναι έτοιμος για καριέρα στο τραγούδι!» τόνισε η Ελπίδα.


«Ήταν εκπληκτική εμπειρία. Θα μου μείνει αξέχαστο για πολλούς λόγους. Έμαθα παρά πολλά, πήρα πάρα πολλά, πιστεύω ότι έδωσα και πολλά. Ευχαριστώ τους πάντες και φυσικά την Ελπίδα» δήλωσε από τη μεριά του ο νεαρός ηθοποιός.


Όσο για το Γιώργο Καπουτζίδη; Ευχήθηκε καλή χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη Κυριακή όταν και θα αποφασίσουν -όπως είπε- το χρώμα των "μεταλλίων" της τριάδας που απέμεινε: το χρυσό, το ασημένιο ή το χάλκινο!

Πρώτη ανάρτηση: 2/1/2011 23.52