Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του Γιώργου Τράγκα για το χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας, της «Eυθυμάρας» του όπως συνήθιζε να τη φωνάζει.

Μιλώντας για τον ραδιοφωνικό αποχαιρετισμό που της έκανε, δεν μπορεί να συγκτρατηθεί και βουρκώνει: «Ήθελα ραδιοφωνικά να αποχαιρετήσω έτσι γρήγορα τη μητέρα μου, η οποία είχε απέναντι από το κρεβάτι της μια μικρή τηλεόραση, μια φωτογραφία μου, και ένα τρανζιστοράκι. Πολλές φορές δεν μπορούσε να “πιάσει��� τη ραδιοφωνική μου εκπομπή, γιατί στα 87 της το πάλευε. Ήθελα να πω 10 λόγια για έναν άνθρωπο που με μεγάλωσε, μου έδωσε ζωή, ήταν πολύ εντάξει και πάνω απ΄όλα ήταν δικός μου άνθρωπος».

Η «γυναικάρα του», του έψηνε όπως λέει το ψάρι στα χείλη. Κάθε φορά που οι δυο τους συναντιόντουσαν-όχι παραπάνω από 13 λεπτά-, κατέληγαν να τσακωθούν. Γι΄αυτό και είναι σίγουρος ότι όταν «θα ξανανταμώσω με την Ευθυμία, θα ξανατσακωθούμε».

Τις τελευταίες μέρες όπως είπε, είχε μια περίεργη διαίσθηση ότι θα τη “χάσει” : «Την πήρα ένα τηλέφωνο και κλείνοντας το μου είπε “σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ, που με πήρες αγόρι μου και τα’ χασα» θυμάται ο γνωστός δημοσιογράφος και συγκινείται.

Μάλιστα, της κράτησε και ένα «παράπονο» που «έφυγε» έτσι χωρίς να τα πουν τα δυο τους: «Έπρεπε να περιμένει να τσακωθούμε πριν φύγει. Πως έφυγε έτσι; Τόσο ήρεμα χωρίς να με δει, να με αγκαλιάσει, χωρίς να τα πούμε Ηπειρώτικα;».

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση του γνωστού δημοσιογράφου στην εκπομπή «TV Weekend»…