Θυμάστε που σας είχαμε πει ότι ο γάμος της Νόρας και του Λουκά δεν θα είναι παραδοσιακός, αφού το ζευγάρι είναι της… ανατροπής; Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε και όλες τις λεπτομέρειες.

Στις 3 Μαρτίου θα γίνει ο πιο ανατρεπτικός γάμος της χρόνιας με την Νόρα να επιλέγει φόρεμα αντί για νυφικό και… την Λίμνη του Μαραθώνα αντί για εκκλησία.

Η τελετή θα είναι άκρως απολαυστική με τον Νικόλα να κάνει για άλλη μια φορά πλάκα στον γαμπρό και την Μελίτα να σκάει από την ζήλια της, όταν ο Στέφανος θα χορέψει με την κουμπάρα – Εριέττα τετ – α- τετ . «Σκασμένη» θα είναι όμως και η Αμαλία, που ζηλεύει αφόρητα τον Πέτρο και προσπαθεί να πείσει τον Ευκλείδη να πάρει την Στέλλα μαζί… φεύγοντας από Αθήνα! Θα «φάει» άκυρο όμως, αφού η Στέλλα του ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν οι δυο τους.

Χαρές, πανηγύρια και συγκίνηση, αλλά φυσικά όχι για πολύ, αφού η παρέα των «Μυστικών» δεν μπορεί να μείνει ήσυχη για λίγο!

Την ώρα που πάνε να αποχαιρετήσουν την Εδέμ, βρίσκουν τα λύτρα που είχε δώσει η Εύα για την απαγωγή του γιου της και αποφασίζουν να πάρουν πίσω την «Εδέμ» τους. Στο ψάξιμο όμως η δαιμόνια δικηγόρος Νόρα ανακαλύπτει, ότι ανήκει στην… Αντιγόνη. Αφού ξεπεράσει το πρώτο σοκ και αυτή και η υπόλοιπη παρέα… θα δείτε τι θα γίνει. Δεν μπορούμε να σας τα λέμε και όλα!

Συγκλονιστική εξέλιξη θα έχουμε και στο ειδύλλιο Στέφανου – Μελίτας, καθώς ο πρώτος θα ξενερώσει με την συμπεριφορά της αγαπημένης του και θα σκεφτεί ότι μόνο η Εριέττα τον αγαπάει πραγματικά. Για αυτό αποφασίζει να είναι δίπλα της, όταν ετοιμάζεται να βρει τον μπελά της, αφού δίπλα στο σκάφος της θα βρεθεί το πτώμα της Άννας και θα αρχίσουν τα «ντράβαλα». Βλέπετε η Νταίζη, την ώρα που έπεφτε νεκρή, η Άννα δεν θέλησε να καλέσει την Αστυνομία, αλλά προτίμησε να κρύψει το πτώμα.

Τέλος, Στέλλα – Πέτρος πάνε μαζί θέατρο και μετά φαγητό, ενώ η τρέλα της Αμαλίας «φουντώνει»… Μάλιστα, θα αποκαλύψει και στην Μελίτα ότι κάτι παίζει με τον μπαμπά της και με μια άλλη γυναίκα. Μόνο που δεν θα αποκαλύψει το όνομα αυτής.

Πηγή: TV Zάπινγκ